Admiratorul Vioricăi Dăncilă, înainte de a se arunca în genunchi: Mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă FOTO Gazeta de Nord Vest
Simpatizant îngenuncheat în faţa Vioricăi Dăncilă FOTO Gazeta de Nord Vest

Înainte de a se aşeza în genunchi pentru a-i săruta mâna Vioricăi Dăncilă, sătmăreanul în vârstă de 70 de ani i-a adresat şi câteva cuvinte premierului.

„Am vrut să vă aduc un buchet de flori şi soţia mea a spus nu, lasă, că şi aşa nu o să te lase să te aproprii de doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care le-am adus sunt aici (n.r.: arătând spre inimă). Când dumneavoastră sunteţi la televizor, soţia se uită cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (...) Adorm gândindu-mă la acei netrebnici, care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp, dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea? Vă întreb retoric, că o să fiu onorat să-mi spuneţi între patru ochi", a spus bărbatul la microfon, în timpul întrunirii, apoi a îngenuncheat în faţa ei, grăbit să-i sărute mâna.

Premierul a apreciat cuvintele frumoase adresate de sătmărean şi a promis că este suficient de puternică pentru a face faţă “armatei” care o denigrează.

Momentul în care bărbatul s-a aşezat în genunchi, apoi i-a sărutat mâna. Luată prin surprindere, Viorica Dăncilă s-a plecat în faţa bărbatului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite