Administratorul paginii "Rezist" care l-a atacat pe Cioloş îşi cere scuze: M-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Sârbu, administratorul paginii de Facebook a comunităţii Rezist, a venit cu precizări dupa postarea de dimineaţă în care era atacat liderul PLUS, Dacian Cioloş. „M-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personala în numele comunităţii #REZIST“, a scris Petre Sârbu pe Facebook.

"DEZMINŢIRE. Eu, Petre Sârbu administrator al acestei pagini doresc să încep în primul rând prin a-mi cere scuze pentru faptul că m-am lăsat purtat de val şi am postat o opinie personala în numele comunităţii #REZIST. Corect ar fi fost să postez pe profilul personal şi apoi să dau share.

Am greşit si imi merit toate opiniile negative pe care le-am primit.

Cu toate astea rămân ferm pe poziţie când un politician greşeste trebuie să-şi asume greşeala. Dacă ne pretindem oameni noi, în momentul în care că unele persoane cu care ne-am asociat se dovedesc a fi altceva decât au lăsat să pară în a doua clipă ar fi cazul să ne dezicem de ele.

N-am înţeles însă de ce lumea a considerat că e un atac la PLUS, când eu am spus că "n jurul RO100 şi MRÎ s-au strâns nişte oameni aparent valoroşi, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine".

Nu mai priviţi partidele ca pe nişte oşteni strânşi în jurul unui tătuc. Chiar dacă era Maica Tereza, lui Băsescu tot îi plecau parlamentarii la PSD.

O să fiu mai atent pe viitor şi o să postez opiniile personale pe pagina personală, nu pe cea a unei comunităţi“, a scris Petre Sârbu pe Facebook. 

Dacian Cioloş a fost criticat pe o pagină de Facebook a comunităţii #Rezist, fiind publicat un mesaj în care fostul premier e atacat pentru că nu a fost atent în alegerea oamenilor care se ocupă de partid şi care ar fi trebuit să nu aibă  probleme de imagine.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite