Adio, unitatea dreptei! Surse: Orban le-a spus liderilor PNL că discuţiile cu USR au eşuat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludovic Orban le-a transmis liderilor PNL că discuţiile cu Dan Barna şi Dacian Cioloş despre candidaturi comune la alegerile locale au eşuat, în condiţiile în care ”USR şi PLUS au pus condiţii de neacceptat”, susţin surse politice pentru Adevărul. În Bucureşti, încă există posibilitatea unor candidaturi comune cu USR şi PLUS la primăriile de sector, însă vor fi liste separate de consilieri. PNL va merge în alianţă cu PMP

Premierul Ludovic Orban a  spus că singura certitudine în privinţa colaborării cu USR-PLUS vizează candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. 

Co-preşedinţi USR-PLUS Bucureşti Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu au transmis marţi un mesaj comun în care critică retorica unor lideri PNL privind dreapta unită pentru „a scăpa de PSD”. „Cu cine să unim dreapta? Cu domnul Chirica de la Iaşi care a sărit de la PSD la PNL?”, au subliniat cei doi.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a reacţionat după atacurile venite din partea liderilor USR şi PLUS din Bucureşti, declarându-se „mâhnită” de declaraţia celor doi.

Liderul PNL Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să nu răspundă în niciun fel atacului liderilor USR-PLUS Bucureşti şi să-şi continue pregătirile pentru campania alegerilor locale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite