Adevărul Live. Candidatul PNL pentru Sectorul 3, Cristina Pocora, despre lupta cu Robert Negoiţă: Nu este o candidatură de sacrificiu, dar este  una dificilă

Cristina Pocora, candidatul PNL pentru Sectorul 3, despre lupta cu Robert Negoiţă 

Cristina Pocora, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3, va vorbi, la Adevărul Live, despre proiectul său politic şi despre confruntarea electorală cu primarul în funcţie, Robert Negoiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o mare provocare pentru mine şi mi-am dorit să trec şi în partea executivă, dincolo de ce fac în Legislativ. Admnistraţia locală îmi place pentru că poţi să rezolvi lucruri. Nu este o candidatură de sacrificiu, dar este una dificilă, dar îmi plac bătăliile dificile. Eu sper că vom avea o decizie de la CCR şi să avem alegeri în două tururi. Oamenii din Sectorul 3 nu sunt toţi mulţumiţi de Robert Negoiţă. Nu este normal să rămână primar un candidat care îşi face campanie pe banii publici“, a spus Cristina Pocora.

Deputata spune că nu este niciun blat între PSD şi PNL la Sectorul 3. „Nu-l cunosc pe domnul Negoiţă. Nu am schimbat nicio vorbă cu domnul Negoiţă. Eu nu simt că este un blat şi nu m-aş fi băgat în această bătălie. Poţi să spui că Robert Negoiţă a ieţit primar în formula USL. Sunt locuitor al Sectorului 3. Stau în Bucureşti în 1997. În tot timpul acesta am avut tot felul de reşedinţe pentru că bucureşteanul este mobil. De curând am domiciliu în Sectorul 3“, a mai spus Pocora.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările