Adevărul Live. Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Am avut discuţii cu Nicuşor Dan şi cu Turcescu. Dacă nu vom colabora, nu vom putea bloca gruparea PSD-ALDE

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, despre deciziile controversate pe care le-a impus Firea 

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a povestit, la Adevărul Live cum a impus Gabriela Firea noua conducere a RADET şi cum poate fi blocată actuala majoritate PSD-ALDE.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adevărul: Se impune ca un bulevard să poarte numele Reginei Ana?

Este o propunere, trebuie judecat. Noi trebuie să judecăm în funcţie de contribuţie, modul în care şi-a trăit viaţa, dacă a luptat pentru ţară. Cred că Regina Ana a fost un membru merituos. Un bulevard mi se pare mult. Depinde ce bulevard. Cele mai multe au nume cu rezonanţă. Trebuie să vedem care anume. Numele unei străzi contribuie la memoria noastră colectivă. Patru consilieri USB au lipsit când s-a votat denumirea Pieţei Radu Beligan. Majoritatea îşi va impune ceea ce va impune. Am avut discuţii cu Robert Turcescu şi cu Nicuşor Dan. Dacă nu vom colabora, nu vom putea bloca gruparea PSD-ALDE.

Adevărul: S-a schimbat conducerea PNL Bucureşti. Mi se pare o ciorbă reîncălzită aducrea lui Buşoi.

Ştiu că domnul Buşoi şi-a dorit acest lucru şi de dânsul depinde.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: