Ţuţuianu, mesaj către tabăra Dragnea: 50 de parlamentari au semnat scrisoarea. Există riscul pierderii majorităţii în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii care şi-au asumat scrisoarea anti-Dragnea, susţine că o serie de parlamentari social-democraţi vor pleca la alte partide dacă Dragnea rămâne în fruntea PSD. Potrivit lui Ţuţuianu, 50 de aleşi PSD susţin scrisoarea de protest.

„Partidul trebuie să rămână unit. Eu cred că există riscul, dacă nu găsim o soluţie la problemele serioase pe care le are PSD astăzi, ca unii dintre parlamentarii noştri să plece spre alte partide politice. Am avut recent un caz la Botoşani, riscul acesta există, ceea ce poate genera o pierdere a majorităţii parlamentare, cel puţin la Camea Deputaţilor. De aceea îi rog pe toţi parlamentarii PSD să aibă încredere în demersul nostru, să aibă răbdare şi îi asigur că deciziile pe care le vom lua vor ţine cont de interesul României şi de interesul PSD”, a subliniat, miercuri, senatorul social-democrat într-o discuţie cu jurnaliştii.

„Noi nu i-am cerut dlui Dragnea să plece din partid. I-am cerut să plece din cele două funcţii, pentru că vulnerabilizează” partidul, a spus Ţuţuianu.

Liderul PSD Liviu Dragnea a convocat Comitet Executiv Naţional vineri, la ora 12:30, pentru a discuta scrisoarea nemulţumiţilor din partid. 

Liviu Dragnea pune presiune pe Viorica Dăncilă ca să-şi salveze fuincţia. Dragnea ar vrea că Dăncilă să ameninţe cu demisia în Comitetul Executiv de vineri, astfel încât grupul răzvrătiţilor din PSD să facă un pas înapoi, de frică să nu piardă guvernarea, susţin surse din partid pentru Adevărul. Dragnea va exploata în CEX tema ieşirii de la guvernare: le va reaminti baronilor că demisia lui Ponta din urmă cu trei ani i-a scos de la Putere

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite