Ţuţuianu îşi continuă asaltul asupra liderilor PSD: „Un personaj toxic“. Replică: „S-a trezit Ţuţu, Ţuţu lui tătuţu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Tutuianu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Tutuianu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Scandalul dintre Adrian Ţuţuianu şi Codrin Ştefănescu continuă. După ce acesta din urmă l-a făcut pe fostul social-democrat „traseist” şi că „a pupat tot ce era de pupat”, Ţuţuianu a revenit şi a spus despre fostul secretar general PSD că este un „personaj toxic”. În conflict a intrat mai apoi şi preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, care spune despre Ţuţuianu că este un trădător care a „fugit în braţe la Ponta”.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, vicepreşedintele Pro România a afirmat despre Codrin Ştefănescu că este un „personaj toxic” şi că el şi-a obţinut toate funcţiile prin „foarte multă muncă”.

„Este un personaj toxic. Faptul că azi vine să-mi dea mie lecţii arată că personajul continuă să fie la fel de toxic. Eu nu am pupat talpa nimănui sau mâna cuiva, ca să ajung ministru sau vicepreşedinte al Senatului. Eu mi-am obţinut toate funcţiile prin foarte multă muncă”, a declarat Ţuţuianu, la Realitatea TV.

În scandalul dintre cei doi a intervenit şi preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, un apropiat al lui Niculae Bădălău, care spune despre Ţuţuianu că este un trădător care a fugit la „partidul de buzunar al lui Victor Ponta”.

„S-a trezit, cică unu, Ţuţu, Ţuţu lui tătuţu, uşchit acum din PSD la partidul de buzunar al lui Victor Ponta, să înjure el pe Niculae Bădălău, acum, a şaptea zi după Scriptură, adică la opt luni după ce a fost exclus din PSD, decizie luată în CEx, atenţie, deci cu majoritatea membrilor! Cine e Ţuţu? Ţuţuianu, fost preşedinte la Dâmboviţa şi cel care declara că PSD (din care facea încă parte) e un «partid de maimuţe»! S-a trezit acum Ţuţuianu să facă pe victima, deşi, imediat după ce i s-a arătat cartonaşul roşu la PSD, a plecat, după altă funcţie la Ponta. Curat coloană vertebrală, mon cher, când te-ai refugiat repede în braţele lui Ponta recompensat şi cu funcţie în partid”, a declarat Marian Mina, citat de Giurgiu-acum.

Vezi şi: Război între Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu: Trădător jalnic. Se gudura pe lângă „dictator” să ajungă ministru la Apărare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite