Ţuţuianu: Ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu. RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte; Andrei „Goe” Plumb, vicepreşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Ţuţuianu. FOTO Inquam Photos /  Octav Ganea
Adrian Ţuţuianu. FOTO Inquam Photos /  Octav Ganea

Adrian Ţuţuianu,fost membru PSD trecut la Pro România, afirmă marţi, într-o postare pe Facebook, că ceea ce se întâmplă în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui sau dori, spunând că „RovAna «Pauker» Plumb“ este preşedinte, iar fiul acesteia, „Andrei «Goe» Plumb“ a fost desemnat luni seară. vicepreşedinte

„Ce se întâmplă acum în PSD Dâmboviţa întrece orice scenariu pe care vreun duşman al partidului şi l-ar fi putut închipui/dori. Practic, Organizaţia a devenit o afacere de „famiglie”, în care puterea de decizie nu mai aparţine celor merituoşi, ci se păstrează în familie. Din mamă-n fiu:  RovAna „Pauker” Plumb, preşedinte; - Andrei „Goe” Plumb, desemnat aseară vicepreşedinte. Cum ar veni, mamiţica îi construieşte lui Goe un viitor“, scrie Ţuţuianu, care ataşează postării şi o caricatură.

Ţuţuianu se declară surprins de lipsa cvasitotală de reacţie a organizaţiei. „Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înţeles: să gireze în continuare aceşti impostori la conducere, care nu au scrupule în a-şi atinge scopurile (afaceri personale şi atât)”, comentează fostul social-democrat.

Fostul ministru al Apărării  mai spune că îi pare rău de toţi membrii simpli şi oneşti şi de numeroşii alegători cu simpatii pentru un partid de stânga. „Partidul lor a fost confiscat de un grup de impostori fără nicio legătură cu acest judeţ!”, conchide  Ţuţuianu.

Liderul social-democraţilor dâmboviţeni, Rovana Plumb, a anunţat, luni seara, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că şi-a depus mandatul în cadrul Comitetului Executiv Judeţean, în care s-a făcut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii săi din organizaţie au reconfirmat-o ca preşedintă a PSD Dâmboviţa. De asemenea, fiul ei a fost numit vicepreşedinte al organizaţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite