Şova: Mă bucur că parlamentarii PPDD au venit spre PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova FOTO Eduard Enea
Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova FOTO Eduard Enea

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, a vorbit marţi, la Adevărul Live, despre migraţia politică şi a arătat că, în opinia sa, cei care au trecut de la PPDD la PSD nu se mai regăseau în linia politică a formaţiunii înfiinţate de Dan Diaconescu.

“Mă bucur dacă parlamentarii PPDD au venit spre PSD. Oricum PPDD nu era o formaţiune care să le spună clar alegătorilor ce doreşte”, a declarat Şova şi a adăugat că “cei care au venit au spus că nu se mai regăseau acolo”.

De asemenea, Şova crede că PPDD “semăna cu un partid de stânga”.

“Din ce am urmărit, PPDD era un partid de stânga ca propagare de idei, semăna cu un partid de stânga, deci cred că se pot regăsi în PPDD”, a mai spus el.

Întrebat dacă există, la acest moment, tensiuni în USL, ministrul a răspuns că “în teritoriu, în general, se mai ciondănesc”.

“Normal că există nemulţumiri. În teritoriu, în general, se mai ciondănesc. E normal să se certe. La nivel naţional, cred că sunt doar şase judeţe care nu aparţin USL. Deci este uriaş, este normal să existe neînţelegeri şi sunt doar câteva puncte care au devenit istorice deja”, a explicat Şova.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite