Şova, la Adevărul Live: „Nu s-a discutat să preiau Justiţia, dar sunt un soldat al partidului. Unde mă pune, acolo o să fiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şova FOTO David Muntean
Dan Şova FOTO David Muntean

Ministrul Dan Şova a declarat, marţi, la Adevărul Live, că nu s-a discutat posibilitatea ca el să preia portofoliul Justiţiei, însă a arătat că, dacă partidul va decide în acest sens, nu ar refuza.

„Mă simt foarte bine la Transporturi. Normal că prima mea meserie sau prima mea pasiune rămâne Dreptul, dar nu a existat o asemenea discuţie. Domnul Cazanciuc este un ministru foarte bun, care s-a achitat de obligaţii foarte bine. În altă ordine de idei, eu, personal, totdeauna m-am considerat un soldat al partidului: unde spune partidul, acolo merg“, a arătat Şova.

De asemenea, el a explicat că nu s-a pus problema unei remanieri guvernamentale, deşi Executivul rămâne fără un ministru.

„Nu s-a discutat în niciun cadru despre remanierea Guvernului, domnul Voinea şi domnul Gherghina sunt doi profesionişti excelenţi. Imi pare rău că pleacă din Guvern. Dânsul şi cu domnul Voinea erau responsabili cu cea mai deliccată parte a Guvernării, gândiţi-vă că trebuie să ne îndreptăm spre Schengen şi zona euro“, a mai spus Şova.

Vicepreşedintele PSD a vorbit şi despre candidatura liderului său de partid, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale şi s-a arătat convins că acesta va câştiga cursa pentru Cotroceni.

„Nu văd niciun alt candidat la prezidenţiale, decât Victor Ponta. Dar candidatura este o opţiune a dânsului, dacă îşi depune candidatura în interiorul partidului. Deci în primul rând trebuie să îşi depună candidatura. Dacă îşi va depune candidatura, în mine va avea un susţinător înfocat. Am şi convingerea că va câştiga. Dacă va ajunge preşedintele României, dumneavoastră mai mult decât noi veţi avea ocazia să faceţi o retrospectivă a doi ani şi jumătate de guvernare, veţi concluziona că au scăzut dobânzile plătite, au fost reîntregite salarii, veţi concluziona că ar fi cel mai bun prim-ministru din istoria României“,a mai spus Şova.

Citeşte şi:

Dan Şova, la Adevărul Live: România va avea 3.000 de kilometri de autostrăzi în 2020, întreţinerea lor va fi o povară pentru orice Guvern

Cu cei 1.700 de kilometri de autostradă pentru care se fac acum studii de fezabilitate, România va avea 3.000 de kilometri de autostradă în anul 2020, iar întreţinerea acestora va costa foarte mult, indiferent de culoarea politică a Guvernului, a declarat Dan Şova, ministrul Transporturilor, la Adevărul Live.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite