Şoşoacă, ziua şi scandalul. A venit la Institutul „Marius Nasta” şi i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu: „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrice Mahler, managerul Institutului  Marius Nasta, discută cu Diana Şoşoască FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Beatrice Mahler, managerul Institutului  Marius Nasta, discută cu Diana Şoşoască FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Nu există zi fără scandal pentru Diana Şoşoacă. De-abia întoarsă de pe Valea Jiului, senatoarea şi-a făcut apariţia, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta”, unde riscul de incendiu provenit de la un ventilator a mobilizat rapid echipele de intervenţie. Senatoarea i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, cu care s-a întâlnit în curte, fiind calmată ulterior de Beatrice Mahler, managerul institutului.

Diana Şoşoască a dat peste ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu când a ajuns în curtea institutului, care tocmai făcuse declaraţii de presă, alături alături de managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, şi de colonelul Şchiopu de la ISU Bucureşti-Ilfov despre incidentul de la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!”, a început să strige senatoarea Diana Şoşoacă. „Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia”, a mai spus aceasta Diana Şoşoacă, transmiţându-şi întreaga intervenţie live pe Facebook. Senatoarea Şoşoască nu a purtat mască.

„V-am sunat de multe ori şi n-aţi avut decenţa să răspundeţi la solicitările poporului român! Cum vă simţiţi când vedeţi că oamenii mor sub conducerea dvs? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveţi deja planuri pentru a vinde spitalele din România şi a le privatiza?”, a mai strigat senatoarea Şoşoacă, în timp ce ministrul Voiculescu era pe picior de plecare.

Plecarea lui Vlad Voiculescu n-a calmat-o pe senatoarea Şoşoacă, aceasta aprinzându-se imediat după ce o persoană de la pază a încercat s-o împiedice să înainteze în curtea spitalului. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!”, a ameninţat Şoşoacă.

Situaţia a fost detensionată de managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, care şi-a făcut apariţia şi i-a explicat senatoarei cu calm ce s-a întâmplat duminică seara la institut. Apoi, Mahler o invită pe senatoarea să vadă situaţia de la secţia mobilă ATI. Şoşoască îşi aminteste de problema pe care a avut-o cu bodyguarzii care au bruscat-o şi au vrut să nu o lase în curtea spitalului, susţinând că au primit ordin să facă asta, dar Mahler o asigură că nu a fost dat un astfel de ordin şi îşi cere scuze.

În momentul în care a ajuns lângă unitatea mobilă a ATI, managerul a rugat presa să se îndepărteze şi a anunţat că va discuta cu doamna senator.

Un incident minor, dar care a mobilizat rapid autorităţile a avut loc duminică seara la secţia mobilă ATI de la Institutul „Marius Nasta”. Mai exact,  un ventilator dispus in perimetrul exterior al unităţii mobile ATI a început să scoată fum. Situaţia a fost adusă sub control rapid. Cei şapte pacienţi din secţia mobilă au fost transferaţi în compartimentul ATI din interiorul institutului. Nimeni nu a fost rănit.

VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite