Şoşoacă pune tunurile pe Simion şi pe foştii aliaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
diana sosoaca

Diana Şoşoacă începe atacurile la adresa foştilor săi aliaţi din Parlament, lideri ai Alianţei pentru Unirea Românilor, pe motiv că nu au reacţionat după scandalul iscat de interviul pe care senatoarea ar fi trebuit să îl acorde unor jurnalişti din Italia, acuzându-i că ar fi încercat să o saboteze, pe plan intern şi extern.

 În vizor au fost luate şi persoane cu discurs radical, precum eurodeputatul Chris Terheş, care a ieşit în evidenţă prin discursul antivaccinare.  

„Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”, a transmis senatoarea, în cadrul unei emisiuni online care l-a avut ca interlocutor pe Iurie Roşca, politician pro-rus, fost vicepremier al Moldovei.

Şoşoacă i-a apostrofat pe copreşedintele AUR George Simion şi pe europarlamentarul Cristian Terheş. „Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea.

Cât despre Călin Georgescu, propus în repetate rânduri de AUR pentru funcţia de premier, Şoşoacă a subliniat că nu este un naţionalist, aşa cum pretinde, ci urmăreşte doar capitalul electoral. „Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, se mai arată în mesajul senatoarei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite