Şerban Nicolae, către un coleg senator: Vă doresc să aveţi o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmeriţa pe 10 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Şerban Nicolae, liderul aleşilor social-democraţi din Camera superioară, a făcut marţi o declaraţie controversată referitoare la violenţele din 10 august.

„Vă doresc să aveţi o persoană de sex feminin în familie care să fie lovită precum jandarmeriţa, să vedem dacă mai sunteţi aşa îngrijorat de dezinformări”, i-a spus Şerban Nicolae unui coleg senator din Opoziţie, în momentul în care alesul cerea detalii despre starea de sănătate a „jandarmeriţei“ agresate în seara de 10 august. 

De altfel, la şedinţa Comisiei de apărare din Senat au fost mai multe schimnburi dure de replici între Opoziţie şi Putere, PSD încercând să evite cât mai mult întrebările adresate de PNŞ şi USR lui Carmen Dan. 

La rândul ei, Carmen Dan a evitat să răspundă la foarte multe întrebări, precizând că în prezent Parchetul General are deschis un dosar privid protestul diasporei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite