Şerban Nicolae: Sunt categoric mai legat de Ion Iliescu decât de Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae
Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat, într-o emisiune la Digi24, că, în ceea ce priveşte cariera şi începuturile sale în politică, se simte „categoric“ mai legat de fostul preşedinte Ion Iliescu şi fostul premier Adrian Năstase decât de actualul preşedinte al partidului, Liviu Dragnea.

„Am fost deminitar înaintea lui Voicu. (n.r. - Cătălin Voicu, fost senator PSD acuzat în mai multe dosare penale şi condamnat la şapte ani de închisoare). La momentul respectiv, când s-a făcut celebra poză – eram cu maşina mea, ca să ne înţelegem, nu eram şoferul lui sau cu maşina lui –, eu fusesem consilier de stat al preşedintelui Iliescu, fusesem ministru, fusesem senator. Eu am fost senator înaintea lui Voicu. Nu Voicu m-a adus în politică, pentru că eu am început politica în 90. (..), Mai degrabă sunt legat de Ion Iliescu, de Adrian Năstase, de o serie de lideri politici...“, a spus senatorul PSD la Digi24, în contextul în care a explicat porecla „şoferul lui Voicu“, spunând că „l-am luat ca să-i fac un instructaj“.

Senatorul Cătălin Voicu (S) în maşina senatorului PSD Şerban Nicolae (D) părăseşte împreună cu soţia Penitenciarul Rahova din Bucureşti în 18 iulie 2011 FOTO Mediafax / Octav Ganea

Pentru cei „care-şi satisfac frustrările cu «şoferul lui Voicu»“: să fie sănătoşi

Întrebat dacă se simte mai legat de Ion Iliescu şi Adrian Năstase decât de Liviu Dragnea, Şerban Nicolae a declarat: „categoric“. Acesta a precizat că era senator într-un grup parlamentar „cu nume grele“, cum ar fi Nicolae Văcăroiu, Octav Cozmâncă, Petre Daea, George Maior.

„Dar dacă cineva se simte bine sau îşi satisface frustrările cu «şoferul lui Voicu» să fie sănătoşi, nu au decât să păstreze această etichetă“, a mai spus Şerban Nicolae.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite