Şerban Nicolae, atac la Dăncilă după ce a fost înlăturat de la şefia senatorilor PSD: Tusea şi Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Şerban Nicolae, atac la Dăncilă după ce a fost înlăturat de la şefia senatorilor PSD: Tusea şi Junghiul. Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte

Şerban Nicolae FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Şerban Nicolae, înlăturat de Comitetul Executiv din funcţia de lider al grupului PSD din Senat, reacţionează joi pe Facebook spunând că "oamenii mici au doar satisfacţii mărunte". Şerban Nicolae a fost criticat în CEX chiar de preşedintele PSD Viorica Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"TUSEA ŞI JUNGHIUL Oamenii mici au doar satisfacţii mărunte. Şi nu, nu mă refer la slugile «de execuţie», ci la stăpânii lor. Care-i ţin pe 30 de arginţi. La cursul valutar corect, bineînţeles", scrie Şerban Nicolae, pe Facebook.

Comitetul Executiv a decis ca Şerban Nicolae să nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, în locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinţi Liviu Lucian Mazilu.

Şerban Nicolae, unul dintre adversarii premierului Viorica Dăncilă, nu va mai fi liderul senatorilor PSD începând din toamnă. Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, alt critic al Vioricăi Dăncilă, a fost suspendat pentru şase luni din partid, timp în care nu va mai putea vota în CEX. Deciziile au fost luate într-un CEX informal al partidului, la Vila Lac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: