Şeful TVR acuză presiuni din partea „amicilor lui Ponta“, după un articol publicat de Cornel Nistorescu: „Eventual, ar trebui dat afară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Televiziunii Române, Stelian Tănase, susţine că a fost atenţionat de mai multe persoane din anturajul premierului Victor Ponta cu privire la un articol publicat de Cornel Nistorescu în mediul online. „De ce sunt presat eu, Stelian Tănase? E simplu. Nistorescu colaborează cu TVR, iar eu sunt directorul TVR“, se confesează el pe blogul personal.

„Faptele – luni, Cornel Nistorescu a publicat Stelian Tănase.

El precizează că a fost atenţionat, de la începutul săptămânii, de consilieri şi „amici“ ai premierului Victor Ponta cu privire la articolul publicat de Nistorescu, în prezent colaborator la TVR.

„Veţi spune ce legătură are cu mine articolul incriminat. În plus, Nistorescu este liber să scrie ce crede el de cuviinţă. De ce sunt presat eu, Stelian Tănase? E simplu. Nistorescu colaborează cu TVR, iar eu sunt directorul TVR. Unii cred că TVR se subordonează Guvernului. Eventual, Nistorescu ar trebui dat afară“, comentează directorul Televiziunii Române.

Stelian Tănase subliniază că Nistorescu „nu are niciun rol dincolo de propria lui emisiune“. „Sunt, totuşi, câteva persoane la vârful TVR care exercită o influenţă mult mai mare decât le dă dreptul valoarea, dar acelea se recrutează dintre cei care reazămă uşile miniştrilor şi diverşilor lideri politici de care sunt protejaţi, fapt care îi face intangibili“, completează el.

În încheiere, directorul TVR s-a angajat să revină cu amănunte în acest caz.

„Lucrurile acestea care nu se spun sau se spun doar în şoaptă şi care infestează mediul politic merită mai multă atenţie“, conchide şeful Televiziunii Române.

În articolul pe tema suspendării pe care Nistorescu l-a publicat în „Cotidianul“, jurnalistul critică propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, căreia îi găseşte drept justificare „ascunderea sub preş a tuturor aberaţiilor lui Victor Ponta“.

„Dacă populaţia se concentrează ca la referendum pe huiduirea lui Traian Băsescu, ea scapă din vedere cum a fost scos din hazna caraghiosul acesta de Dan Diaconescu şi tolerat cu emisiuni de noapte pe postul de serviciu al PSD şi la care se dau pachete şi se promit funcţii pentru un vot la prezidenţiale. (...) Adoptarea ordonanţelor de urgenţă nu se mai vede nici ea, limbariţa penibilă a premierului trece şi ea neobservată“, scrie Nistorescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite