Şedinţă a CGMB. Firea: O să vă dăm în judecată pe cei care nu votaţi proiectele pentru delegarea serviciilor publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea, în timpul unei şedinţa a CMGB. FOTO Mediafax
Gabriela Firea, în timpul unei şedinţa a CMGB. FOTO Mediafax

Primarul Capitalei Gabriela Firea a afirmat la începutul şedinţei de Consiliu General că îi va da în judecată pe consilierii care nu votează proiectele privind delegarea serviciilor publice către companiile municipale. Firea a avut un mesaj şi pentru consilierul liberal Ciprian Ciucu, pe care l-a făcut agitat, spunându-i că va face publică lista cu prietenii şi rudele pe care acesta îi are în cadrul primăriei.

UPDATE În faţa sediului Primăriei Capitalei un bărbat a ameninţat că îşi va lua viaţa, pentru că reprezentanţii instituţiei nu au vrut să stea de vorb cu el. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti de la Brigada Rutieră şi dus la o secţie. 


„Vreau să vă spun de la început că nu voi răspunde cu aceeaşi violenţă în limbaj şi nedreptate, aşa cum au făcut unii colegi din opoziţie. (...) De ce se opun colegii noştri din opoziţie înfiinţării societăţilor? Câtă vreme municipii conduse de primari PNL au înfiinţat multiple societăţi, companii de ani de zile şi îi felicit pe foştii primari PNL...”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea, citată de News.ro. 

Firea a replicat şi după câteva care i-au fost adresate de consilierul Ciprian Ciucu „Dumneavoastră sunteţi obsedat de mine... dar nu cred că sunteţi masochist, aşa că o sa vă fac cunoştinţă cu soţul meu”, a mai spus Firea.

Ciprian Ciucu a încercat să ia cuvântul la începutul şedinţă, iar Firea i-a cerut să respecte regulamentul Consiliului. Edilul a mai spus că va face publică o listă cu rudele şi prietenii consilierului care lucrează în primărie.

„Nu mai fiţi aşa agitat. Sunteţi tânăr, mai faceţi şi riduri. Vă vom asculta cum nu vă ascultă nici familia dumneavoastră, cred. Domnul agitat, nu vă foloseşte şi nu vă este în avantaj acest subiect. Voi face publică lista cu toate rudele dumneavostră şi prietenii dumneavoastră. Avem 40.000 de angajaţi în primărie, avem lista cu toate rudele, prietenii, iubiţii celor de la PNL, PDL. Sunt consilieri care se opun, dar prietenii lor câştigă bani mulţi de la primărie. Vă penibilizaţi şi veţi răspunde. Vă dau în judecată. Nu îmi voi mai retrage procesul ca data trecută, nici eu, nici soţul meu. Nu mai trimiteţi pe nimeni la mine să îmi spună să retrag procesul”, i s-a adresat ea consilierului general.

Firea a continuat în ciuda protestelor consilierilor PNL, spunând că după aprobarea proiectelor de delegare a serviciilor publice va cere votul nominal, ca să îi dea în judecată pe consilierii care nu au votat „pentru”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite