Şedinţă în biroul lui Dragnea. Participanţi: Şeful PSD, Tăriceanu, ministrul Justiţiei şi ministrul Apărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat la o şedinţă în biroul său din Parlament pe Călin Popescu Tăriceanu şi miniştrii Tudorel Toader şi Mihai Fifor. Azi, Senatul a adoptat a treia lege din pachetul pe Justiţie, mai exact cea de organizare şi funcţionare a CSM.

O şedinţă a coaliţiei are loc la această oră în Parlament, cu toate că nu fusese făcută nicio comunicare publică privind reunirea liderilor coaliţiei. În biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament sunt Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al ALDe şi al Senatului, dar şi miniştrii Apărării şi Justiţiei, Mihai Fifor, respectiv Tudorel Toader. 

Plenul Senatului a adoptat joi, în calitate de for decizional, cu 81 voturi „pentru” (PSD, ALDE, UDMR) şi 28 voturi „împotrivă” (PNL, USR), proiectul de modificare a legii 317/2004 privind funcţionarea CSM, fără modificări semnificative faţă de forma aprobată de comisia specială. Inspecţia Judiciară a rămas în subordinea Consiliului Superior al Magistraturii.

De la ora 14.00 începe o şedinţă solemnă a plenului reunit dedicată împlinirii a 28 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite