Întoarce Dan Voiculescu armele? Fondatorul Antena 3 se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu, om de afaceri care deţine postul pro-Putere Antena 3, a anunţat că susţine protestul privin construcţia de autostrăzi, iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

„Acţiunea unui tânăr antreprenor român de a turna, demonstrativ, un prim metru de autostradă în Moldova este încă o dovadă a creativităţii excepţionale a acestei naţiuni. Dincolo de firescul impact mediatic, demersul lui Ştefan Mandachi demonstrează simplu şi eficient că avem doar limitele pe care le acceptăm.De exemplu, Domnul Mandachi nu a acceptat că în Moldova nu se pot construi autostrăzi şi a făcut ceva concret care, mai devreme sau mai târziu, va determina o schimbare de fond. Avem, din fericire, multe alte exemple de antreprenori români care creează valoare adăugată pentru ei şi pentru România.Investiţiile în infrastructură sunt esenţiale. Susţin demersul simbolic de a ne opri 15 minute, pe 15 martie 2019, pentru a sublinia necesitatea de a nu mai rămâne mereu blocaţi pe o reţerea rutieră depăşită. Sunt convins că, în aceeaşi zi, toţi cei care înţeleg importanţa fiecărui minut muncit, vor recupera această pauză“, a scris Dan Voiculescu, într-un articol pe blog-ul său

Omul de afaceri Dan Voiculescu controlează Antena Grup, posturi TV favorabile actualei Puteri. În trecut, pe vremea când avea conducea indirect şi Partidul Conservator, Dan Voiculescu a fost unul dintre marii susţinători ai USL. 

Ştefan Mandachi a anunţat într-o conferinţă de presă, care a avut loc luni, că la ora inaugurării monumentului autostrăzii va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează. Suceveanul i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Între ei, Ion Ţiriac, George Becali şi Viorel Cataramă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite