Întâlnirile la Cotroceni continuă. Bogdan Aurescu va discuta azi cu preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, pe contul său de Facebook, că se va întâlni astăzi, la Palatul Cotroceni, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

„Am început o serie de întâlniri la Palatul Cotroceni cu miniştrii Afacerilor Interne şi Apărării Naţionale, urmând ca mâine să am o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu. Discutăm despre domeniile de responsabilitate directă a Preşedintelui: securitatea naţională, apărarea şi relaţiile externe'', a scris luni seară Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a discutat luni cu miniştrii Internelor şi Apărării Naţionale domeniile de care Iohannis este direct responsabil, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Tatiana Niculescu-Bran.

”La invitaţia preşedintelui României, se desfăşoară luni şi marţi la Palatul Cotroceni o serie de întâlniri între preşedinte şi miniştrii Apărării Naţionale, de Interne şi de Externe. Se discută domeniile de care preşedintele este direct responsabil: securitatea naţională, apărarea şi politica externă, în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniştrilor Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu şi a celor trei ministere”, a precizat Tatiana Niculescu-Bran.

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a discutat luni cu premierul Victor Ponta despre bugetul de stat şi alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Ministerul Apărării.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 29 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, cu care a discutat despre bugetul de stat şi alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Ministerul Apărării. Acest subiect se va afla în curând pe agenda discuţiilor la nivelul Uniunii Europene", a precizat luni, într-un comunicat, Administraţia Prezidenţială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite