Înlocuitoarea lui Dăncilă în PE a postat pe Facebook un video cu imagini nostalgice din comunism. Coloana sonoră, asigurată de trei manelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Zoană şi Viorica Dăncilă. FOTO Facebook Gabriela Zoană
Gabriela Zoană şi Viorica Dăncilă. FOTO Facebook Gabriela Zoană

Gabriela Zoană, europarlamentar PSD  care i-a luat locul Vioricăi Dăncilă la Bruxelles după ce aceasta a devenit prim-ministru, a distribuit pe contul său de Facebook un clip cu imagini din România comunistă, imagini acompaniate de melodia a trei cântăreţi de manele.

„Amintirile fac parte din viaţa mea şi a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!“, a fost mesajul Gabrielei Zoană, potrivit g4media.ro.

În colajul video sunt postate imagini de pe litoralul românesc, dintr-o alimentară comunistă, oameni stând la coadă pentru a-şi cumpăra ouă, dar şi pasageri stând agăţaţi pe scările autobuzelor. 

Gabriela Zoana FOTO captura g4media

Sursă foto: captură G4media.ro

Coloana sonoră e asigurată de  Asu, Ticy şi Bobby, trei cântăreţi de manele, melodia acestora numindu-se „Amintiri din copilărie”. După ce postarea social-democratei s-a viralizat, aceasta a şters-o, dar mai mulţi internauţi fie au păstrat capturi cu mesajul Gabrielei Zoană, fie au distribuit melodia, precizând preferinţa reprezentantei PSD pentru clip.    

Mai jos puteţi vedea şi asculta melodia distribuită de reprezentanta PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite