Încep să curgă demisiile în PNL. Dan Vîlceanu: Îmi voi anunţa demisia la şedinţa de mâine a Biroului Executiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Dan Vîlceanu FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Vâlceanu a declarat vineri, că sâmbătă îşi va anunţa demisia la şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene ocupă funcţia de secretar general al partidului.

Dan Vîlceanu a făcut anunţul după ce sâmbătă a stat jumătate de zi la sediul din Modrogan al PNL, acolo unde a avut discuţii cu Florin Cîţu. De altfel, Vîlceanu a spus că azi nu a participat la şedinţă pentru că i s-a părut un „bâlci”.

„La şedinţa de mâine eu îmi voi anunţa demisia. Nu vreau să particip la asta”, a subliniat Dan Vîlceanu, încă secretar general al PNL. „Nu e vorba de sabotaj. E vorba de o situaţia absolut penibilă”

Întrebat dacă urmează să-şi dea demisia şi Florin Cîţu, secretarul general al PNL a precizat: „Nu ştiu, e decizia preşedintelui Florin Cîţu. Eu vreau să vă spun că în situaţia aceasta, în care circulă mesaje la modul acesta, nu consider că e modalitatea prin care aplici Statutul partidului”.

„Mâine mai e un BEx. Voi anunţa şi decizia mea. Statutul e foarte important. Eu voi respecta regulile”, a mai completat Florin Cîţu. Liberalul a precizat că a comunicat cu liderii din PNL, în ciuda informaţiilor venite că ar fi fost reticent: „Eu am tot discutat cu preşedinţii de filiale. Ştiam că erau nemulţumiri. Am discutat şi cu prim vicepreşedinţii. Voi fi împotriva unor măsuri populiste care pun în pericol stabilitatea României”, a afirmat, la rândul său, Florin Cîţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite