Încă un val epurare a social-democraţilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare plăcere mi-a făcut să o demit pe Olguţa Vasilescu

Încă un val epurare a social-democraţilor din Guvern. Ludovic Orban: Cea mai mare plăcere mi-a făcut să o demit pe Olguţa Vasilescu

Ludovic Orban / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri, în debutul şedinţei de Guvern, că a iniţiat încă un val de demiteri ai reprezentanţilor PSD, printre aceştia aflându-se şi Olguţa Vasilescu, care era consilierul premierului. „Am eliberat-o de această grijă ca să se ocupe de campanie (n.red.: prezidenţială)”, a precizat Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut o să demit, că am descoperit că doamna Olguţa Vasilescu era consilierul premierului. Am eliberat-o de această grijă ca să se ocupe de campanie (n.red.: prezidenţială)”, a declarat Ludovic Orban.
 
 
În aceeaşi şedinţă, ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că astăzi se va finaliza procedura de desecretizare a dosarului 10 august. „Să solicit să prezentaţi opiniei publice raportul”, a adăugat Ludovic Orban.
 
Un alt subiect discutat a fost situaţia spitatelor regionale. Victor Costache a explicat că toate cele trei proiecte au avize de construcţie şi de mediu şi că pe 15 decembrie se va semna primul contract de finanţare al spitatului regional de la Iaşi, care este şi cel mai avansat proiect. Acesta a mai adăugat că la jumătatea anului viitor cele trei spitale ar putea intra în faza de proiectare, după care, după un an, va începe execuţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: