Încă un favor din partea PSD pentru Pro România. Partidul lui Ponta primeşte un loc în conducerea Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro România, formaţiune condusă de fostul premier Victor Ponta, va primi un loc în conducerea Camerei Deputaţilor, după ce săptămâna trecută grupul lor a fost recunoscut. Potrivit unor surse politice, deputatul Daniel Constantin va primi funcţia de chestor, rămasă vacantă după alegerea lui Marcel Ciolacu la şefia Camerei Deputaţilor.

PSD revine cu încă un favor pentru formaţiunea condusă de Victor Ponta. După ce săptămâna trecută, pro România a primit dreptul de a-şi face grup parlamentar, de această dată formaţiunea condusă de Ponta va primi şi un loc în conducerea Camerei Deputaţilor. 

Funcţia care va merge spre cei de la pro România e cea de chestor al Senatului, care până de curând a fost ocupată de Marcel Ciolacu. Cum Marcel Ciolacu a fost ales la şefia Camerei Deputaţilor, iar postul e vacant, acesta ar urma să fie ocupat de deputatul Daniel Constantin, prim-vicepreşedine al formaţiunii. 

Marcel Ciolacu a ieşit preşedinte al Camerei Deputaţilor săptămâna trecută, fiind ales cu 172 de voturi, cu toate că PSD şi ALDE au, împreună, 158 de aleşi. Potrivit unor surse politice, printre cei care l-au votat pe Ciolacu sunt şi 6 aleşi ai Pro România,

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite