Încă un deputat PSD se alătură partidului lui Ponta: „Democraţia nu mai caracterizează PSD”

Încă un deputat PSD se alătură partidului lui Ponta: „Democraţia nu mai caracterizează PSD”

Victor Ponta alături de Florin Stancu FOTO Facebook / Florin Stancu

Deputatul de Dolj Florin Stancu a declarat luni că şi-a depus demisia din PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, Pro România. Acesta îşi motivează decizia spunând că liderii PSD „nu au înţeles nimic” din votul de pe 26 mai de la europarlamentare şi că „democraţia nu mai caracterizează” formaţiunea condusă de Viorica Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul şi-a anunţat demisia din PSD pe Facebook, acolo unde a subliniat că se alătură „singurului” partid „pro-european şi pro-cetăţeni” din România.
 
„După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România.
 
Florin Stancu mai subliniază că liderii PSD „nu au înţeles nimic” din votul românilor de la europarlamentare şi că „democraţia” nu mai caracterizează partidul condus de Viorica Dăncilă. Acesta adaugă principiile sale sunt mai presus de interesele politice şi i-a provocat şi pe alţii să-l urmeze.
 
„Vreau să ştiţi că liderii PSD nu au înţeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greşit cu nimic faţă de români şi nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democraţia nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poţi spune românilor că te vei bate pentru ei şi că România va arăta mai bine peste un an. (...)
 

Cei care mă cunosc ştiu foarte bine că pentru mine principiile sunt mai presus de interesele politice, iar alegerea de a părăsi o echipă nu este neapărat un lucru plăcut. Cu toate acestea, sunt convins că românii aşteaptă altceva de la noi, iar cu mentalităţi învechite nu poţi oferi politici noi. Toţi cei care au curaj şi vor să facă parte din echipa celui mai bun Prim-ministru pe care l-a avut România, domnul Victor Ponta, îi aştept alături de noi”, a scris Florin Stancu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: