Încă o dată, hoţul strigă hoţii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un întreg circ mediatic şi acţiunile mai mult decât disproporţionate care au pus în cea mai proastă lumină Poliţia Română, când, de fapt, oalele sparte ar trebui să fie plătite de incapabilul ministru Dan Carmen şi de cel care a inventat-o, penalul Dragnea Nicolae Liviu.

Plus tot ceea ce au mai instrumentat Puterea şi presa aservită acesteia în jurul afacerii cu plăcuţele de înmatriculare ale automobilului Audi, proprietate personală a unui român stabilit în Suedia, pe nume Răzvan Ştefănescu.

Iresponsabilul articol al lui Ion Cristoiu, Afacerea MU(I)E PSD – un exerciţiu de calibrare pentru adevăratele diversiuni care vor urma (Cristoiu are şi el probleme cu limba română şi gramatica), publicat la data de 6 august pe cristoiublog, dar şi în imundul Evenimentul zilei, organul de presă al penalilor, al amicilor acestora (de aici şi caraghiosul omagiu adus duminica trecută ministrului Tudorel/ Tâlhărel Toader), aflat, pare-se mai curând de ochii lumii, în proprietate insului cu condicuţă cu numele de Andronic Dan.

Abracadabrantul text Ce propune „libertatea de expresie“ tefelistă pentru protestul din 10 august - obţinerea de arme, ocuparea sediilor PSD-ALDE, incendierea Palatului Victoria, blocarea circulaţiei în Bucureşti, o însăilare de cuvinte absolut dementă a unui anume Traian Horia de la Londra, găzduită cu suspectă magnanimitate de acelaşi cristoiublog, la data de 4 august. Producţia unui ins a cărui minte este şi astăzi bântuită de nostalgia şi modelul mineriadelor ordonate şi plănuite în detaliu de FSN, adică exact strămoşul PSD-ului de astăzi. Reamintesc că mineriadele au fost create de părintele PSD,  Iliescu Ion, spre a legitima puterea pretinşilor emanaţi ai Revoluţiei a căror unică preocupare era menţinerea ţării în zona comunistoidă. Exact ceea ce doreşte astăzi Liviu Dragnea, sperând că astfel va scăpa de iminenţa întâlnirii pentru ani mulţi cu puşcăria.

Ofensatoarea, descalificanta compunere Această mahala nu reprezintă diaspora, scornită de mintea şi de conştiinţa tot mai puţin curată a zisei politoloage Alina Mungiu-Pippidi, publicată la data de 3 august de mânjitul Cotidian al lui Cornel Nistorescu şi, din păcate, şi de blogurile adevărul.ro. Doamna Mungiu a recidivat marţi, 7 august, pe aceleaşi bloguri Adevărul, iar textul domniei-sale, jignitor, murdar, bălos, se lăfăie acolo, în pofida aşa-numitului Cod de bune practici al platformei, cod care este încălcat cu neruşinare de doamna Alina Mungiu, fără nici o jenă şi în văzul lumii.

Toate fandările, gândirile şi răzgândirile drept-credincioasei pe banii Primăriei Capitalei Gabriela Firea legate de autorizarea mitingului din 10 august. Care la această oră nu prea mai ştim dacă se va ţine sau nu.

Am enumerat mai sus doar câteva momente dintr-un întreg complex de fapte de natură să ne ducă cu gândul la realitatea că România s-a întors nu doar la începutul anilor 90, ci chiar în 1946-1947. Anii în care comuniştii români se pregăteau să preia puterea şi să instituie dictatura, aşa cum sunt tot mai multe indicii că intenţionează să facă PSD-ul şi tot mai tulburatul său preşedinte Liviu Nicolae Dragnea.

Asistăm în zilele din urmă la o vastă operaţiune de spălare pe creier a populaţiei. Văzând că nu a obţinut rezultatele scontate prin complexa operaţiune denumită când Binomul, când Statul paralel, când Statul subteran, coaliţia PSD-ALDE vrea să îşi dubleze acţiunile, terfelind în toate felurile românii din străinătate. Pe care îi prezintă drept lumpendiasporă, drept oameni cu minte şi instrucţie puţină, drept infractori de drept comun ori drept anarhişti aflaţi în solda serviciilor secrete, la rându-le perfect controlate şi aservite Klaus Iohannis. Asistăm la o imensă manipulare şi dezinformare, la o dezbinare antinaţională plănuită de Dragnea&co cu unicul scop de a-şi salva pielea. Aici se află adevărata trădare naţională.

Încă o dată, hoţul strigă hoţii.

Text apărut concomitent pe site-ul contributors.ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite