Încă o beizadea reacţionează virulent după ce tatăl său a fost criticat pentru că încasează o pensie nesimţită. „Dezgust. Îmi este lehamite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, sare în apărarea tatălui şi îşi exprimă dezgustul faţă de oamenii care îl critică. Reacţia fiicei a venit după ce Dumitru Coarnă a fost acuzat că a profitat de legislaţia din România şi a ieşit la pensie din MAI la numai 45 de ani, după care s-a reangajat la sindicat. Primeşte lunar peste 3.000 de euro.

 „Rusine să va fie, vouă celor care criticaţi şi atacaţi un om căruia îi păsa de voi! Aţi vrea că cineva să se lupte, să se streseze, să-şi pună sănătatea (deja precară) în pericol (fizică şi psihică) fără niciun fel de remuneraţie, nu? Că de, se poate trăi în aceste vremuri şi fără bani.  Pe de altă parte, va asigur eu că e departe de bogătie. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte căi mult mai simple şi mai profitabile şi nu şi-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători că voi, încercând să schimbe ceva în bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deştept şi bine pregătit şi e mult mai uşor în cazul acesta să treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes“, a scris fiica lui Dumitru Corană pe Facebook. 

„Să va fie Ruşine pentru că aţi indrăznit să contestaţi faptul că are şi a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Aşa cum a afirmat şi el, tatăl meu, nu vă doresc să treceţi vreodată prin aşa ceva dar ar fi bine să ştiţi că nu este în regulă să te legi de lucruri de genul acesta. Din cauza oamenilor că voi este România în aşa hal.  Din cauza Hoţilor şi a celor care nu-s suficienţi de inteligenţi să-şi facă loc printre ei sau să lupte împotrivă lor şi apoi îi critică pe cei cărora într-adevăr le păsa-din invidie sau/şi pentru că au fost «sponsorizaţi» de cei care se simţ ameninţaţi.  Dezgust. Atât pot spune. Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă în ţara mea. Eu, fiica lui Dumitru Coarnă şi singurul sau copil, am ales să nu locuiesc în ţara noastră superbă din cauza voastră, oamenilor de nimic.  Mulţumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu. O seară frumoasă!”, a mai scris Enya Florina Coarnă. 

Dumitru Coarnă a ieşit la pensie în 2009, din motive medicale, consemnându-i-se un handicap de gradul 3.

Anul trecut, Coarnă a încasat 169.129 de lei, cu o medie lunară de 14.094 de lei (circa 3.200 de euro). Banii i-au venit din trei surse, toate alimentate  cu bani de la stat:
* 101.629 lei - de la sindicatul poliţiştilor (8.469 lei/lună);
* 52.800 lei - pensie (4.400 lei/lună);
* 14.700 ca membru în Consiliul Economic şi Social - CES (1.225 lei/lună).

Fiica ministrului Apărării: Mi-e scârbă!

În iarnă, Ruxandra Ţuţuianu, fiica actualului ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, la acea vreme şeful Comisiei pentru controlul SRI, şi-a manifestat pe Facebook „scârba” faţă de protestatarii care ieşeau seară de seară în Piaţa Victoriei pentru a manifesta împotriva Guvernului Grindeanu după OUG 13. 

„Dacă tot ieşiţi ca oile în Piaţa Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuşi de puţin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsaţi în urmă! Nu e de mirare că ieşiţi ca în junglă, sunteţi un haos desăvârşit! ADUNAŢI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”, a scris fiica lui Adrian Ţuţuianu pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite