În plină pandemie, Victor Ponta cere demisia Guvernului Orban şi învestirea unui guvern de uniune naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta & Ludovic Orban / FOTO Mediafax Foto
Victor Ponta & Ludovic Orban / FOTO Mediafax Foto

Liderul Pro România Victor Ponta i-a cerut joi demisia premierului Ludovic Orban în contextul în care România se confruntă în acest moment cu epidemia de coronavirus. Ponta aminteşte de demisia ministrului Sănătăţii Victor Costache, pe care îl învinovăţeşte pentru situaţia spitalului de la Suceava.

„Haide Orbane - haide Ludovicule - hai ca poti si tu ! DEMISIA - #ACUM !

Avem nevoie de un guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat - cu ministri profesionisti si curajosi! #ACUM

Costache a fost “demisionat” ca sa acopere minciunile de la Suceava / ca sa acopere minciunile cu “aducem echipamente pentru spitale” / ca sa acopere minciunile cu “avem un program pentru batranii izolati in casa” samd ! Dar este suficient “capul lui Motoc”? Scapa vinovatii cei mari?

1. In luna Februarie aveam nevoie de un Guvern care sa ia masuri de pregatire pentru Epidemie - Ludovic Orban a orchestrat caderea Guvernului ca sa faca Alegeri Anticipate !

2. In Martie aveam nevoie de un Guvern stabil - Florin Citu si Guvernul PNL au fugit din Parlament

3. La Spitalul Judetean Suceava aveam nevoie de echipamente de protectie pentru personalul medical - Presedintele CJ si al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fantana arteziana si luminite de Paste

4. Toate spitalele din tara au nevoie de echipamente si medicamente si Ministrul Sanatatii Costache isi da demisia

Am spus de mult timp ca aceasta grupare Orban PNL este la fel de periculoasa pentru Romania ca si Epidemia de Coronavirus!

Solutia imediata este inlocuirea acestui Guvern PNL Orban - cu un Guvern de Uniune Nationala condus de Raed Arafat si format din ministri profesionisti si curajosi ! #ACUM”, a scris Victor Ponta joi pe Facebook.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, şi-a depus joi dimineaţă demisia. Gestul său vine după problemele apărute în contextul pandemiei de coronavirus. Ludovic Orban a confirmat demisia lui Costache şi a precizat că îl propune la conducerea ministerului pe Nelu Tătaru.

„Am luat act de demisie. Îi voi transmite preşedintelui Iohannis demisia. Aproape 5 luni, Victor Costache a făcut parte din guvern, am făcut echipă. Regret demisia domnului ministru, pe de altă parte o înţeleg şi îi mulţumesc pentru buna colaborare”, a declarat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite