În plin scandal al defrişărilor, PSD şi PNL dau steag secuiesc la tot poporul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce mor din gură de grija pădurilor, parlamentarii PSD şi PNL tocmai au dat liber afişării steagurilor secuieşti cu aceeaşi majoritatea covârşitoare anti-naţională cu care au respins şi legea mea de interzicere a exporturilor de masă lemnoasă brută. România cheleşte şi se deşertifică, pădurile ţării pleacă la export cu duiumul, iar parlamentarii PSD şi PNL pun în locul lor steaguri secuieşti.

Ce înseamnă cele 275 de voturi (lista AICI) date la Camera Deputaţilor pentru afişarea steagurilor secuieşti? Acelaşi lucru ca şi cele 92 de voturi date la Senat (AICI), de aceeaşi majoritate PSD - PNL şi sateliţii, plus UDMR, pentru respingerea proiectului meu de lege de protejare a pădurilor prin interzicerea exportului de masă lemnoasă brută.

S-a format o super-majoritate a partidelor vechi împotriva intereselor României, vizibilă şi la voturile pentru blocarea actului de justiţie sau pentru modificările legislative care să fenteze urmărirea penalilor. În acest moment România este blocată între interesele exportatorilor de buşteni, predominant austrieci, şi interesele maghiare de a scoate Transilvania de sub suveranitate românească. Un steag este simbolul autorităţii unui stat. În momentul în care Ardealul se va umple de steaguri secuieşti de data aceasta oficiale, semnalul că Ungaria a pus piciorul definitiv acolo va fi clar. Aşa încât Iohannis nu va face mofturi la promulgarea legii, cum a făcut cu declararea lui Avram Iancu erou naţional sau cum a făcut la Codul Silvic, pentru că interesele austro-ungare sunt foarte bine reprezentate de acest tandem al furtului de păduri pe filieră maghiară pe de o parte şi de exploatare şi exportare a lor pe filieră austriacă.

Glorie eternă partidelor vechi ale României care au dat undă verde atât jafului pădurilor, cât şi transferului Transilvaniei sub puterea steagurilor maghiare! 

În plus, cum consilierul prezidenţial Dan Mihalache făcea lobby pentru Schweighofer ca parlamentar în 2008, nu văd de ce s-ar fi oprit acum când are putere şi mai mare de influenţă. Iată ce reclama actualul consilier prezidenţial în 2008: ”Un mare investitor SC Holzindustrie Schweighofer Sebeş este împiedicat să îşi desfăşoare activitatea în condiţii normale” (restul plângerii lui Mihalache AICI). Ca şi acum, când oprirea exportului de masă lemnoasă brută ar împiedica acest ”mare investitor” să ne radă pădurile de tot. Noroc că există un suflet milos la Cotroceni care are grijă de austrieci şi el este chiar mâna dreaptă a lui Iohannis.

Aşadar, Parlamentul României îi jefuieşte pe români de păduri, dar pune în loc steaguri secuieşti. Codrii patriei pot să dispară peste hotare, lasă că primim în loc drapeluri separatiste. O asemenea batjocură de sufletul şi de averea acestui popor nu s-a mai văzut de la ocupaţiile străine. Dar şi acum suntem ocupaţi, într-un mod similar, de interese străine, cu nimic mai prejos de cele din trecut.

UDMR poate porni producţia de steaguri secuieşti, vor trebui multe pentru a înlocui miile de hectare de păduri defrişate în Transilvania. Numai în Harghita, în 6 ani, au dispărut peste 4.300 de ha de pădure, după cum ne arată această hartă AICI

Glorie eternă partidelor vechi ale României care au dat undă verde atât jafului pădurilor, cât şi transferului Transilvaniei sub puterea steagurilor maghiare! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite