În ce destinaţie exotică a plecat Dragnea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Surse din anturajul lui Liviu Dragnea au declarat pentru stiripesurse.ro că liderul PSD va pleca în vacanţă în Maldive. Nu este prima oară când liderul PSD alege această destinaţie: în 2017, Liviu Dragnea şi-a petrecut vacanţă, alături de iubita sa Irina, în acelaşi loc.

Liviu Dragnea şi-a delegat atribuţiile de şef al Camerei Deputaţilor către Florin Iordache pe toată perioada vacanţei parlamentare, adică toată luna ianuarie. Decizia a fost publicată sâmbătă în Monitorul Oficial.

Liviu Dragnea este chemat la DNA, imediat după Revelion, în legătură cu dosarul Tel Drum. Potrivit unor surse juridice, procurorii au emis deja o citaţie pentru săptămâna viitoare către toţi suspecţii din dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare pentru cinci infracţiuni, în noiembrie anul trecut, între care constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudă cu fonduri europene. În acest dosar sunt de asemenea cercetaţi şi au calitatea de suspecţi mai mulţi foşti şi actuali acţionari ai companiei Tel Drum, despre care procurorii de la DNA susţin că ar fi fost favorizaţi de Liviu Dragnea pe vremea când acesta conducea Consiliul Judeţean Teleorman şi când i-ar fi acordat societăţii o serie de contracte finanţate din fonduri europene, cu încălcarea legii, iar în schimb ar fi beneficiat de profitul adus de aceste contracte societăţii. Toate aceste acuzaţii au fost respinse însă de cei care sunt cercetaţi de mai bine de un an în acest dosar.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite