Simona Spătaru: Băluţă e beat de putere. Se teme că pierde sectorul şi a pus mafioţii pe urmele mele. Câştig primăria cu votul femeilor şi al nehotărâţilor

Simona Spătaru: Băluţă e beat de putere. Se teme că pierde sectorul şi a pus mafioţii pe urmele mele. Câştig primăria cu votul femeilor şi al nehotărâţilor

Simona Spătaru, candidatul susţinut de USR-PLUS-PNL pentru Primăria Sectorului 4, a vorbit, la Adevărul Live, despre lupta cu primarul PSD Daniel Băluţă, pe care îl acuză că a pus mafioţii să o urmărească pe stradă, să o fileze zi de zi. Simona Spătaru spune că nu se lasă intimidată, că mai are 10 procente de recuperat în ultima săptămână şi-l va învinge pe Băluţă cu votul oamenilor care acum se declară nehotărâţi.

Proiectul noii staţii de metrou de pe Şoseaua Berceni intră în line dreaptă. Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene

Proiectul noii staţii de metrou de pe Şoseaua Berceni intră în line dreaptă. Finanţarea va fi asigurată din fonduri europene

După ce Ministerul Fondurilor Europene a aprobat cererea de finanţare privind construirea staţiei de metrou de pe Şoseaua Berceni, care va face legătura zonei de sud a Bucureştiului cu nordul şi centrul Capitalei, prin prisma investiţiilor făcute în ultimii 4 ani, această zonă are toate şansele să devină noul hub de business al Capitalei şi să genereze mii de locuri de muncă bine plătite, transmite Primăria Sectorului 4, într-un comunicat.

CCR discută marţi sesizarea lui Iohannis şi a Guvernului la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare, şi nu Executivul

CCR discută marţi sesizarea lui Iohannis şi a Guvernului la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare, şi nu Executivul

Curtea Constituţională dezbate marţi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare şi nu Guvernul. Deciziile privind aceste obiecţii au fost amânate de CCR în mai multe rânduri. Alegerile legislative vor avea loc în acest an pe 6 decembrie.

Ciolacu: „Noul“ om politic înseamnă un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban. Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică! | psd

Ciolacu: „Noul“ om politic înseamnă un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban. Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că aceia care jignesc o femeie se descalifică, adăugând că "noul" om politic înseamnă "un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban". "Nicuşor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică! Oricum pentru tine se termină totul duminică", susţine Ciolacu.

Cu mai puţin de o săptămână înainte de alegerile locale, fostul preşedinte admite că are şanse minime să câştige. Lucru ce nu era prea greu de estimat încă de la începutul campaniei, ţinând cont de situaţia din Bucureşti şi de faptul că alegerile sunt într-un singur tur. Ceea ce nu a reuşit fostul preşedinte este să explice de ce a intrat într-o cursă în care nu avea ce căuta.

acum 10 ore · comentarii (59)

Multe dintre problemele cu care se confruntă sistemul de învăţământ superior din România, în contextul situaţiei epidemiologice generate de pandemia de COVID-19, sunt încă nerezolvate şi aşteptau răspunsuri atât din partea Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR), cât şi din partea Guvernului Orban.

PNL este de 10 luni la guvernare, timp suficient să arate ce poate, de ce este în stare. Din păcate, bilanţul este sărăcăcios, nu a demonstrat mare lucru. Într-o săptămână avem alegerile locale, şi rezultatele lor conturează şi rezultatele de la alegerile parlamentare. Pandemia a fost bine gestionată la început, în starea de urgenţă, dar acum stăm pe un butoi de pulbere, gata să explodeze.

acum 3 zile · comentarii (39)

Există în diaspora o elită culturală românească demnă de toată admiraţia, care reprezintă cu demnitate cultura, obiceiurile şi tradiţiile româneşti. Departe de România, descoperim că sunt români care îşi îndeplinesc cu onoare misiunea de ambasadori ai limbii române.

acum 5 zile · comentarii (5)

Nu înţeleg ce socoteală şi-a făcut PNL! Avem 1,3 milioane bugetari şi 5,2 milioane pensionari. Dacă reducea numărul bugetarilor, fie şi cu 400.000, avea bani să crească pensiile cu 40%. N-a procedat aşa, deşi există o lege pe care s-a angajat s-o respecte. Câte voturi pierde şi câte câştigă? Sigur că acum nu mai poate schimba nimic. Socoteala trebuia făcută la începutul guvernării PNL.

acum 5 zile · comentarii (27)

De la sud la nord, de la est la vest, aud doar despre spaţii verzi, biciclete, o aparentă luptă împotriva corupţiei. Nu contest relevanţa acestor tematici, dar mă aştept ca măcar în ultimele zile de campanie candidaţii mai serioşi să înceapă să puncteze problema burselor şcolare. Educaţia este un subiect apetisant pe agenda electorală, "merge la sigur". Dar cam atât.

acum 5 zile · comentarii (13)

Ne aflăm din nou într-un moment când nedreptăţile şi injustiţia sunt la apogeu, hrănite şi îngrăşate tot de mai marii demnitari ai zilei şi de legile strâmbe făcute de aceştia. Iar unii dintre aceşti demnitari ai zilei au profitat să urce la butoane pe spatele zecilor, sutelor de mii de români care, anii trecuţi, au ieşit în stradă să ceară o justiţie liberă şi independentă!

acum 5 zile · comentarii (4)

Se scrie de multă vreme despre acest subiect. Degeaba. Dacă la un buget al ţării de 200 miliarde de euro, nu găseşti de cuviinţă să aloci câteva zeci de milioane pentru a nu expune sute de mii de copii riscurilor de sănătate, asta nu poate fi decât nesimţire. Să nu aud că e treaba primarilor. Şi dacă primarii sunt indolenţi, inculţi, nesimţiţi, statul ignoră sănătatea a sute de mii de copii?

acum 7 zile · comentarii (25)

« Încătuşarea corpului în spaţiul restrâns de acasă a fost însoţită de o descătuşare interioară. Prin urmare, în ciuda izolării, am avut un puternic sentiment de libertate. Faptul de a scrie a fost, cred, un mecanism psihologic de apărare. Pentru mine, ieşirea interioară din izolare din timpul stării de urgenţă a fost cred mai importantă decât ieşirea ulterioară a corpului. »

acum 6 zile · comentarii (0)
Postari Recente