LIVE VIDEO „Walkiria” de R. Wagner, interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, în direct pe adevarul.ro

LIVE VIDEO „Walkiria” de R. Wagner, interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, în direct pe adevarul.ro

Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin

În această seară puteţi urmări, în direct pe adevarul.ro, a doua operă din Tetralogia „Inelul Nibelungului”, de Richard Wagner. „Walkiria”/ „Die Walküre” va fi prezentată, în premieră, la Bucureşti, la Festivalul „George Enescu” şi va fi interpretată de Orchestra Simfonică Radio din Berlin, condusă de dirijorul Marek Janowski.

Pe întreaga perioadă a Festivalului (1-28 septembrie), concertele şi evenimentele vor fi transmise în direct pe adevarul.ro, fiind preluate de la posturile Televiziunii Române (TVR1, TVR2, TVR+ şi TVR HD).

Pe perioada celor două săptămâni rămase, studioul „Adevărul LIVE” se va afla în Piaţa Festivalului, acolo unde vă aşteptăm şi pe dumneavoastră să savuraţi o băutură caldă în cortul „Adevărul”, să răsfoiţi revistele trustului „Adevărul Holding” (Dilema Veche, Historia, Foreign Policy şi OK! Magazine România) sau să vă relaxaţi cu lectura cărţilor din colecţia „Adevărul”.

Începând din 16 septembrie, vizitatorii pot intra în direct, din cortul amenajat în Piaţa Festivalului, în emisiunile „Adevărul Live”, găzduite de jurnalistul Cezar Paul Bădescu. Pe lângă tradiţionalele emisiuni transmise zilnic la 11.00 şi 15.00, pe adevarul.ro, vom avea o serie de transmisii zilnice alături de invitaţi din lumea muzicii, de artişti, de bloggeri adevarul.ro, dar şi de oameni cu poveşti interesante, prezenţi în Piaţa Festivalului. Prima emisiune din studioul „Adevărul Live” l-a avut ca invitat pe violonistul Alexandru Tomescu.

Pe 17 septembrie, jurnalistul Cezar Paul Bădescu va intra în direct cu dirijorul Tiberiu Soare, în a doua emisiune transmisă din Piaţa Festivalului, începând cu orele 18.30. 

Intraţi în dialog la „Adevărul Live” chiar din inima Festivalului „George Enescu”, acolo unde va răsuna muzica nepieritoare a unor artişti precum Ceaikovski, Mozart, Vivaldi, Bach, Strauss, Enescu, Dvořák sau Rachmaninov. 
 

Programul de azi

Ora 18.00 Seria "Mari orchestre ale lumii"
Sala Mare a Palatului 
RUNDFUNK - SINFONIEORCHESTER BERLIN Transmisie directă enescu.tvr.ro
Dirijor: MAREK JANOWSKI
Program:
R. Wagner - Walküre  - durata aprox. 210 min.
Distribuţia:

Sigmund - TORSTEN KERL
Hunding - GÜNTHER GROISSBÖCK
Wotan - EGILS SILINS
Sieglinde - MELANIE DIENER
Brünnhilde - PETRA LANG
Fricka - ELISABETH KULMAN

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: