“Electrica este o companie românească de succes, responsabilă, care, în mod natural, doreşte să pună în lumină adevăratele valori româneşti. Mai mult decât atât, credem că parteneriatele construite pe o bază de valori solidă, împărtăşită de toţi cei implicaţi, conduc la rezultate de excepţie. Continuarea parteneriatului nostru cu Festivalul Enescu este ceva absolut firesc, fiind bazat pe tradiţie, pasiune, performanţă şi, nu în ultimul rând, energie“, a declarat Corina Popescu, Director General Electrica SA.

“Suntem onoraţi să susţinem Festivalul Internaţional “George Enescu”, un adevărat reper cultural pentru România. Tradiţia reprezintă elementul comun pe care îl au festivalul şi Electrica Furnizare, element care ne-a adus împreună şi care, în acelaşi timp, ne apropie de români”, a declarat Darius Meşca, Director General Electrica Furnizare.

Ediţia 2019 a Festivalului Internaţional „George Enescu” se desfăşoară în perioada 31 august - 22 septembrie 2019 şi este cea mai extinsă de până acum. Concertele susţinute de artişti internaţionali, împreună cu ansambluri şi orchestre locale vor avea loc în unsprezece oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău, Bârlad, Târgovişte, Satu Mare şi Piatra Neamţ.

Concertul susţinut de Orchestra Maggio Musicale Fiorentino în data de 17 septembrie 2019 a fost surpriza oferită de Electrica Furnizare publicului prezent. Celebra orchestră a interpretat arii ale unor compozitori de renume, precum Enescu sau Paganini.