VIDEO Cum să-ţi iei rămas bun de la familie şi prieteni, când ştii că mori. A decedat tânărul care a compus cel mai emoţionant cântec de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zach Sobiech şi-a luat rămas-bun de la cei dragi printr-o melodie. FOTO Hollywood Life
Zach Sobiech şi-a luat rămas-bun de la cei dragi printr-o melodie. FOTO Hollywood Life

Zach Sobiech a devenit o vedetă pe Internet după ce a publicat o melodie în decembrie anul trecut. Bolnav de cancer, tânărul şi-a luat astfel rămas bun de la familie şi prieteni. Câteva luni mai târziu, verdictul medicilor s-a adeverit: Zach Sobiech a murit, răpus de cancer.

Zach Sobiech a fost bolnav de cancer încă de la vârsta de 14 ani şi a supravieţuit încă patru ani datorită tratamentelor. Vestea cea mai proastă a venit anul trecut, în iunie, dar acel moment l-a inspirat să compună şi melodia „Clouds“ pe care a lansat-o în decembrie 2012. A ajuns recent la 4 milioane de vizualizări pe YouTube, scrie Hollywood Life.

Zach Sobiech a murit pe 19 mai din cauza cancerului, dar sfârşitul i-a venti acasă, printre oamenii care l-au iubit. „Viaţa lui Zach s-a încheiat la fel cum a trăit-o, înconjurat de dragostea familiei, prietenilor, bunăvoinţei şi muzicii“, au scris cei de la Children’s Cancer Research Fund pe site-ul lor. 

„Cancerul se prea poate să-l fi luat pe Zach prea de tânăr, dar el lasă în urmă o moştenire pe care mulţi n-o vor putea livra. Mesajul său de dragoste şi speranţă furnizat prin muzică a ajuns în minţile şi inimile a milioane de oameni din jurul lumii“.

„Familia noastră a fost binecuvântată nu doar de prezenţa sa în vieţilor noastre, dar şi de dragostea şi suportul de care prietenii şi alţi oameni din comunitate au dat dovadă“, a comunicat şi familia lui Zach Sobiech. Familia lui Zach au creat fondul Zach Sobiech Osteosarcoma în memoria acestuia pentru a-i ajuta pe alţi tineri în lupta cu cancerul.

Melodia pe care Zach Sobiech a publicat-o în decembrie 2012 poate fi ascultată mai jos.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite