VIDEO Burger King aduce mâncarea sub nasul doritorului. La propriu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţine-ţi mâncarea aproape. La botul calului de aproape. FOTO Adevărul
Ţine-ţi mâncarea aproape. La botul calului de aproape. FOTO Adevărul

Burger King vrea să-şi ajute clienţii să-i mănânce mai repede sandvişurile. Astfel a creat leagănul care îţi ţine mâncarea în dreptul gurii pentru a te delecta mereu cu ultimele calorii dintr-un Whopper. Dar dacă trişezi şi mănânci de la McDonald's sau KFC?

Burger King s-a gândit că oamenii care mănâncă de la restaurantele sale sunt activi, ocupaţi şi ar face bine să nu ignore nici masa lor sănătoasă rapidă, astfel că au creat un dispozitiv pe care ţi-l atârni de gât şi iei un Whopper cu tine. Se vede în poza acestui articol cum se prinde, iar mai jos este un videoclip în care sunt prezentate câteva situaţii.

Acest Whopper Holder este introdus de Burger King pentru a sărbători cei 15 ani petrecuţi în Puerto Rico. Probabil că nu va fi deloc un succes, pare cam greu să mănânci din aşa ceva, dar dacă îţi pare cunoscut şi nu ştii ce e, avem un răspuns.

image

Pe cât de creativi ar vrea cei de la Burger King să pară, cineva le-a luat-o înainte. Cam cu 5 ani le-a luat-o înainte şi e vorba de The Onion, celebra sursă de ştiri false. În 2008, The Onion publica un videoclip în care prezenta o invenţie tare interesantă, o pungă pe care ţi-o prinzi de urechi şi din care mănânci. În videoclipul The Onion, atât KFC, cât şi Pizza Hut, dar şi alte nume din industria fast food erau interesate de invenţie.

Știri Interne



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite