VIDEO Românii au râs de luni dimineaţă pe internet, cu ajutorul unui videoclip viral realizat în Amsterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râsul a fost molipsitor pentru cei din staţia din Amsterdam
Râsul a fost molipsitor pentru cei din staţia din Amsterdam

Videoclipul în care un bărbat râde într-o staţie de tramvai din Amsterdam a fost popular în rândul cititorilor Adevărul, iar reacţiile nu au întârziat să apară pe pagina noastră de Facebook.

Peste 8.500 de oameni au dat like la videoclip, iar peste 2.000 l-au distribuit pe reţelele sociale direct din site. De pe pagina noastră de Facebook au existat 130 de Share-uri şi 275 de Like-uri.

Râsul este molipsitor, iar internauţii români au demonstrat acest lucru. Nu numai cei din staţie au bufnit în hohote de râs, ci şi utilizatorii de Facebook de pe pagina Adevărul.

"Într-adevăr frumos. Ar trebui să fie şi în România aşa ceva. Să se mai înveselească oamenii, doar că la noi mulţi nu ştiu de aşa ceva şi o să creadă altceva", a scris Culda Andrei.

"Exact de asta avem nevoie într- dimineaţă de luni", a scris şi Adrian.

Buzamet George a venit cu o altă perspectivă, una mai tristă: "O lume autistă, schizoidă, fiecare cărându-şi depresie în spinare ca pe o cruce, râde fără sens, fără rost, mimetic, din incontinenţă. Cât de jalnic am ajuns faţă de antici, dacă suntem îndemnaţi să ne hlizim prosteşte, ca socializare".

"Domnule Buzamet George, cred că ai nevoie să râzi mai des", a declarat un alt utilizator.

Reacţiile pozitive au continuat: "Râsul este molipsitor. Dar face bine!", "Super!", "Şi pe mine m-a molipsit râsul omului ăsta" au spus cititorii adevarul.ro.

În acelaşi timp, un utilizator a distribuit videoclipul şi a scris "Trebuie să facem şi noi asta în #Bacău".

Într-o luni dimineaţă, un bărbat râdea singur în staţie. Reacţia imediată a oamenilor de pe peron

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite