Crăciunul politicienilor. Ce poze au postat pe Facebook şi ce mesaje le-au transmis românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicienii români au lăsat scandalurile deoparte şi le-au transmis românilor mesaje de sărbători, iar pe reţelele de socializare au postat fotografii de lângă brad, alături de familie sau în ipostaze diferite faţă de cele în care ne-am obişnuit să-i vedem zi de zi.

 Eurparlamentarul Elena Băsescu a postat pe Facebook o imagine cu nepoata preşedintelui Traian Băsescu în faţa primului ei brad de Crăciun şi un mesaj pentru români cu ocazia Sărbătorilor."

„Avem un Crăciun însorit şi sper să aveţi parte cu toţii de soare şi în suflet, şi în case! Vă doresc să vă bucuraţi în aceste zile de cei pe care îi iubiţi, de lucrurile simple, dar atât de frumoase şi să vă încărcaţi cu energie pentru anul ce va veni. Sărbători fericite!”, a transmis Elena Băsescu.

Alături de acest mesaj Elena Băsescu a postat o fotografie cu Sofia Anais, care a strâns deja 600 de like-uri şi peste 60 de comentarii de la fanii acesteia.

image

Elena Băsescu a devenit mamă pe 1 septembrie. Sofia a fost creştinată la aceeaşi biserică unde s-au căsătorit şi părinţii ei, Sfântul Spiridon cel Nou, iar printre naşii acesteia s-au numărat şi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în 1 septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.  

La scurt timp de la mesajul fiicei sale, şi preşedintele Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe pe nepoata sa, în faţa unui brad, alături de urarea ”Crăciun fericit tuturor copiilor şi părinţilor lor!”.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, petrec sărbătorile de Crăciun în staţiunea Predeal.

"Fie ca marea sărbătoare a Naşterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranţa şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunităţile din diaspora Şi, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea şi solidaritatea noastră!", se spune în mesajul de Crăciun postat marţi pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

image

Şi premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii alături de familie, urându-le românilor ”Crăciun fericit”.

”Multumesc celor care ne-au transmis felicitări şi urări ( nu am putut să răspund direct pt că Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!”, a postat Ponta.

Premierul Victor Ponta a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook o urare pentru români de Crăciun şi Anul Nou: ”În aşteptarea unui An Nou la care privim cu multă speranţă, vă doresc să trăiţi sărbătorile alături de familie, în linişte şi armonie. Bunătatea, înţelepciunea, toleranţa şi pacea în suflet să fie darurile pe care să le primim cu toţii de Crăciun. Sărbători fericite!” este mesajul postat de premier.

image

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a postat pe Facebook o felicitare de sărbători, însoţită de mesajul ”Sărbatori fericite tuturor!”.

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii alături de bradul împodobit şi de finuţa sa, Sonia Elena: "Astăzi de dimineaţă, am primit acasă vizita Prinţesei Sonia Elena. Acum sunt convinsă că Moşul va ajunge mai repede la Pomul de Crăciun".

image

Regele Mihai a transmis un mesaj de Crăciun românilor din ţară, din Basarabia şi din străinătate, prin intermediul unui video postat pe internet.

Mesajul video al Majestăţii Sale Regele Mihai I pentru Crăciun şi Anul Nou

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite