Povestea fotografiei de milioane de like-uri care i-a adus unui tânăr promisiunea unei partide de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petter Kverneng, norvegianul care a reuşit să obţină o partidă de sex doar cu nişte like-uri
Petter Kverneng, norvegianul care a reuşit să obţină o partidă de sex doar cu nişte like-uri

Mediul virtual a stat ieri cu sufletul la gură pentru a vedea dacă norvegianul Petter Kverneng va reuşi să ajungă la milionul de like-uri de pe Facebook, necesar pentru a face sex cu prietena sa din imagine.

În urma unei intervenţii a grupului 4chan, care a postat imaginea pe pagina lor oficială de Facebook, norvegianul a ajuns să primească aproximativ 55.000 de imagini pe oră, iar la finalul serii ajunsese deja la peste un milion.

În momentul când Petter a şters imaginea care l-a făcut celebru, aceasta avea 1,6 milioane de like-uri. Dar care este povestea unui băiat care va ajunge să facă sex pentru că Facebook-ul a dat like.

Povestea lui a apărut într-un ziar local din Norvegia. Prietena norvegianului se numeşte Cathrine Johansen şi, după cum a spus băiatul, nu este iubita lui, ci o prietena veche şi o colegă de şcoală.

„Râdeam de toate pozele ciudate de pe Facebook în care oamenii ţineau un carton în care spuneau că dacă primim un milion de like-uri tata ne va cumpăra un căţel“, povesteşte Petter pentru verdalingen.no. Astfel, cei doi au avut ideea de a scrie pe un poster că dacă strâng un milion de like-uri, vor face sex. De fapt, Cathrine va accepta să facă sex cu Petter.

image

Tinerii în vârstă de 22 de ani au făcut poza joi seară, au postat-o, iar până a doua zi seara aveau deja 1,5 milioane de like-uri. Ceea ce era o glumă între prieteni, a devenit un lucru serios.

„Eu şi Cathrine nu suntem iubiţi. Ne ştim din liceu şi nu am fost niciodată mai mult decât prieteni. Nu ne-am văzut de ieri seară, pentru că am fost la muncă. Oamenii spun că minţim, dar din partea mea eu vreau să-mi onorez promisiunea. Acum să vedem dacă vrea şi ea“, a mai spus Petter. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite