„Ia-mă, nene!“, în variantă Facebook sau cum poţi face autostopul digital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autostopul s-a mutat acum pe Facebook. FOTO TourDeMondeAutostop.fr
Autostopul s-a mutat acum pe Facebook. FOTO TourDeMondeAutostop.fr

Autostopul poate fi o experienţă interesantă, dincolo de pericolele pe care le ascunde această practică. De acum însă se poate face autostopul şi pe Facebook.

Autostopul digital nu este un fenomen chiar nou, iar ca el sunt tot felul de îndeletniciri preluate şi în versiune digitală, dar acum se poate face şi în România, prin Facebook. Există diverse grupuri pe Facebook în care oamenii devin membri şi apoi spun unde ar dori să ajungă, iar cei care se deplasează în zona aceea împrumută un loc în maşina lor.

Grupul carpooling ro nu acoperă doar cererile, ci şi ofertele. Sunt oameni care se deplasează într-un anumit oraş şi anunţă acest lucru. Cei interesaţi să ajungă, spre exemplu, în Sibiu îşi pot asigura astfel drumul. Discuţia fie se desfăşoară pe grup, prin comentarii, fie prin mesaje private.

Trebuie menţionat că nu toate cererile ajung să fie şi îndeplinite. Fie oamenii se trezesc prea târziu, fie sunt alţii mai rapizi. Oricum, pentru cei care vor puţină aventură sau vor să economisească banii de transport pot încerca.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite