FOTO Vulpea devenită vedetă pe Facebook revine într-o nouă fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea cu vulpea a devenit viral într-un timp foarte scurt. FOTO Dan Dinu/Facebook
Imaginea cu vulpea a devenit viral într-un timp foarte scurt. FOTO Dan Dinu/Facebook

Un fotograf român a realizat lângă lacul Sfânta Ana o fotografie cu o vulpe care a devenit mai apoi viral pe Facebook. Aceasta a ajuns la 5.000 de like-uri şi aproape 3.000 de share-uri în aproape 24 de ore. Acum, aceasta se arată Internetului într-o nouă imagine.

„Pentru a încheia epopeea cu vulpea buclucaşă, vă arăt şi o imagine mult mai interesantă, zic eu, din punct de vedere al abordării şi care normal nu mai este neclară precum cea haioasă de mai devreme“, spune Dan Dinu pe pagina sa de Facebook. Fotografiile cu vulpea au fost realizate în weekendul trecut, în timp ce fotograful făcea o plimbare în zona lacului Sfânta Ana. 

Despre toată întâlnirea cu vulpoiul devenit celebru pe Facebook, Dan Dinu a spus că a fost o experienţă deosebită. „Este foarte interesant că, aşa cum se întâmplă şi în poveste, astfel de întâlniri sunt experienţe remarcabile. Până la urmă, fotografii sunt tot un neam de exploratori, care însă nu mai descoperă ceva nou, însă redau vechiul sub o formă nouă, mereu prin noi abordări, stiluri şi interpretări individuale“, detaliază acesta momentul pe Facebook.

Dan Dinu mai promite că Cristian Goga, cel care a realizat fotografia cu el şi vulpea, va avea în curând cont pe Facebook şi va publica pozele pe care le-a făcut. Până atunci, iată imaginea mai clară cu vulpea vedetă în online. Fotografia are deja peste 500 de like-uri şi peste 100 de share-uri şi mai puţin de o oră de la publicare.

image
Știri Interne



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite