FOTO „Obama îţi citeşte mailul“ - cel mai nou viral de pe Tumblr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul spionajului informatic din Statele Unite ale Americii, pus la cale de NSA, care s-a folosit de datele mai multor companii din domeniul tehnologiei, a provocat şi reacţii amuzante pe internet.

Pe Tumblr a apărut blogul "Obama is Checking Your Email" care prezintă imagini cu preşedintele SUA, Barack Obama, uitându-se pe ecranul laptopului sau în telefon, totul sugerând faptul că ne citeşte e-mail-urile.

Blogul a fost lansat sâmbătă seară şi a devenit viral de atunci pe internet. Fotografiile scoase din context sunt cu atât mai amuzante acum, când le-a fost adăugată sugestia că Obama citeşte mesajele private ale americanilor. Vineri, preşedintele a apărat programul NSA de monitorizare a apelurilor şi de posibilitate de citire a mail-urilor, spunând că este o limitare modestă a intimităţii, în numele securităţii naţionale.

"Nu poţi avea 100% securitate şi 100% intimitate", a spus preşedintele american.

Mai jos sunt câteva poze de pe profilul de Tumblr creat pentru a ironiza reacţia preşedintelui american.

Blogul de pe Tumblr poate fi accesat la acest link. 

image
image
image

Un angajat în vârstă de 29 de ani al unui subcontractor american în domeniul Apărării este sursa care a dezvăluit pentru cotidianul britanic "The Guardian" informaţii confidenţiale despre programele de supraveghere a comunicaţiilor efectuate de către Statele Unite.

Puteţi citi mai mult accesând acest link.

Știri Interne



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite