Cum se vede pe Internet cea mai puternică ninsoare a anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna şi ninsoarea şi-au dat mâna peste România şi au băgat-o sub nămeţi. Este o ocazie numai bună pentru mulţi oameni să se exprime pe Internet cu privire la această situaţie. Iată cum se vede iarna prin camera telefonului şi din faţa monitorului.

Evenimente atât de importante în istoria neamului şi în cultura Internetului precum prima ninsoare serioasă nu pot fi întâmpinate decât prin exclamaţii, poze şi melodii în concordanţă cu starea lucrurilor. Probabil că ai suficienţi prieteni pe Facebook care au ţinut să remarce că ninge, probabil că ai şi oameni care încarcă poze cu ninsoarea. Mai jos am adunat câteva dintre acestea şi câteva idei de iarnă. 

„Oameni buni, ştiu că asta o să vă supere, dar cu toţii avem ferestre, ştim că ninge!“, a fost unul dintre mesajele de pe Facebook pe care le-am remarcat cu privire la iarnă. „Am să mă duc la Mega Image, îmi voi cumpăra îngheţată, iar la casă voi întreba: doamnă, spuneţi sincer, se topeşte până acasă?“ este un alt mesaj publicat de un utilizator de Facebook. „Va fi o vreme în care voi ieşi în #iarnă cu ochelari de soare. Lumea se va uita la mine, eu mă voi uita la ei şi voi spune: «da, bă, ochelari de soare, că nu-s ochelari de var㻓 este altă opinie cu privire la iarna bogată în zăpadă.

Dincolo de aceste opinii, mai sunt şi poze. Foarte multe poze care ajung pe Twitter sau Facebook încărcate prin Instagram. Este prima „şedinţă“ de fotografiat iarna, aşa că mulţi s-au grăbit s-o prindă cât mai bine, cu sau fără filtre foto.

Timisoara Express publică fotografia de mai jos, nu-i din România, dar îndemnul poate fi urmat: iarna poate fi înfrântă.

image

Pe pagina Sunt leneş am remarcat această imagine - Iarna e greu şi nu am lopată.

image

Utilizatorul Marian Crăciun publică următoarea imagine cu greul iarna.

image

Şi câteva imagini în care iarna e surprinsă în splendoarea ei. Toate au fost încărcate pe Instagram (primele două sunt videoclipuri încărcate pe Instagram şi pe care le poţi vedea prin intermediul platformei Statigram - click pe poze pentru a le accesa).

image image
image
image
image
image
image
Știri Interne



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite