Bucureştiul şi Sibiul au nevoie de votul românilor pentru a se lupta în finala concursului internaţional „Cel mai bun oraş pe care să-l vizitezi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiul poate intra în finală cu Bucureşti
Sibiul poate intra în finală cu Bucureşti

Bucureştiul şi Sibiul sunt într-o competiţie internaţională organizată de un blogger de turism pentru titlul de cel mai bun oraş de vizitat din lume. Românii pot vota oraşele doar astăzi, pentru ca acestea să ajungă în finală.

Bloggeriţa Elena Cîrîc a scris pe 10 martie despre concursul organizat de Anil Polat, un digital nomad şi un blogger de turism. În fiecare an, el face concursul "Best City To Visit". Anul trecut, finala s-a dat între Sarajevo din Bosnia şi Guimaraes din Portugalia. Pentru sprijinirea oraşului Sarajevo s-au implicat două televiziuni bosniece, iar pentru Guimaraes a luptat biroul de turism al Portugaliei, scrie Elena.

Anul acesta competiţia a ajuns la faza semifinalelor, în care Bucureştiul şi Sibiul concurează împotriva Granadei din Spania şi Buenos Aires (Argentina). Votul mai este deschis până astăzi, 25 martie.

Votul poate fi făcut pe site-ul FoxNomad, accesând acest link. adevarul.ro vă invită să votaţi pentru a câştiga această competiţie prin social media şi prin votul popular.

După cum vedeţi mai jos, lupta e strânsă pentru Bucureşti, dar Sibiul este aproape acontat şi poate intra în finală. 

image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite