Bloguri pentru 2013: de la fotografii şi poveşti la satiră, blogosfera are bucate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wordpress este o platformă populară printre bloggeri. FOTO Adevărul
Wordpress este o platformă populară printre bloggeri. FOTO Adevărul

Bloggerii din România sunt tot mai mulţi, şi câţiva dintre ei se califică pentru a fi recomandaţi spre citire şi urmărire în 2013. Unul dintre ei, Alexandru Negrea, şi-a adunat recomandările din ultimii trei ani într-o singură postare.

Radu Băzăvan deţine site-ul groparu.ro unde povesteşte diverse întâmplări din viaţa lui. De la lucruri întâlnite prin oraşul său şi la muncă până la viaţa de familie şi discuţiile pe care le poartă cu soţia, toate îşi găsesc un loc pe domeniul sau privat de pe Internet. În 2012, el a debutat şi în cinematografie cu filmul „Usturoi“. 

Ariel Constantinof a fost exmatriculat de la şcoală, pentru că scrisese despre o profesoară pe blogul său. Se pare că asta nu l-a descuraj sau i-o fi plăcut prea mult mediul online, astfel că a rămas aproape de comunitatea de pe Internet şi s-a implicat în mai mult proiecte.

Cristian Şuţu întreţine domeniul Şuţu, dar doar cel online. Este jurnalist şi fotograf, iar pe blog scrie de câţiva ani. În 2011-2012, a organizat mai multe evenimente în colaborare cu diverse companii, dar şi cu o parte din bloggerii români.

Lista cu ceilalţi 12 bloggeri recomandaţi pentru 2013 este disponibilă pe site-ul lui Alexandru Negrea.

O recomandare bonus este site-ul Daily Cotcodac. Fondatorul său este Julius Constantinescu, iar conţinutul este bazat, în mare parte, pe satiră. De acest site este legat şi topul celor mai amuzante 100 de nume din România. Acesta a fost publicat în 2011 şi preluat de mai multe televiziuni şi site-uri.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite