FOTO Selfie de vot, nouă modă din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidenţiale 2014. Românii se duc la vot în număr destul de mare. Până la ora 14.30 vor fi aproximativ 23% din români prezenţi la votul pentru alegerile prezidenţiale 2014. După vot, mulţi îşi fac selfie-uri.

În anul 2014, când reţelele sociale fac parte din viaţa noastră, după vot românii îşi fac selfie cu buletinul pentru a arăta că au votat şi pentru a-şi îndemna prietenii să o facă şi el. Hashtag-ul folosit de ei este #AmVotat

Pe Facebook, Instagram sau Twitter mai mulţi cetăţeni au publicat imagini cu buletinele lor pe care au fost lipite ştampilele care demonstrează că au votat. De asemenea, mulţi îşi fac selfie-uri cu buletinele.

Astfel, pe internet se folosesc astăzi diverse hashtag-uri pentru a vorbi despre alegerile prezidenţiale 2014. Cel mai popular este #alegeri2014, iar cei care vor să scrie despre acest tur de scrutin o fac pe #ReporterLaVot.

LIVE BLOG - Urmăriţi actualizările noastre în acest articol. 

Date despre prezenţa la vot găsiţi în acest articol despre alegeri prezidenţiale 2014. 

Mai jos am strâns o serie de selfie-uri de vot, noua modă pe reţelele sociale. Scroll cu mouse-ul pentru a ajunge la capătul fluxului. Menţionăm că toate postările sunt publice. 

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/selfie-ul-de-vot-noua-mod-pe-re-elele-sociale" target="_blank">View the story "Selfie-ul de vot, noua modă pe reţelele sociale" on Storify</a>]

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite