„Alături de Victor Ponta!“, protestul deturnat de glume: „Nu este nevoie să veniţi cu pancarte. Scrie unul, restul copiem şi ne semnăm cu numele nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simpatizanţii lui Victor Ponta anunţă că pe 21 noiembrie va avea loc „o manifestare paşnică şi spontană“ pentru susţinerea fostului premier. Numai că demersul lor a fost deturnat, pagina de Facebook a evenimentului fiind „invadată“ de ironii mai mult sau mai puţin fine la adresa fostului prim ministru.

În timp ce pe Facebook au apărut zeci de evenimente precum „1 Decembrie. Mobilizare Naţională. România iese în stradă!“, „În stradă pentru victimele din clubul Colectiv“ şi „Ne vrem ţara înapoi“, iată că a apărut şi unul care vine în ajutorul prim ministrului demisionar Victor Ponta. 

După valul de proteste de săptămâna trecută care s-a soldat cu demisii în lanţ, pe pagina „Alături de Victor Ponta!“ se face „un apel la toţi oamenii raţionali, toţi cei care au înţeles ceva despre politică, toţi cei care îşi doresc evoluţia acestei ţări şi sunt capabili să aprecieze ceea ce a făcut Victor Ponta pentru această ţară.“

Mai exact, pe data de 21 noiembrie, în Piaţa Victoriei, simpatizanţii lui Victor Ponta vor ieşi în stradă pentru „a-şi lua prim ministrul înapoi“, potrivit descrierii evenimentului, pe care îl redăm integral.

„Fac apel la toţi oamenii raţionali, toţi cei care au înţeles ceva despre politică, toţi cei care îşi doresc evoluţia acestei ţări şi sunt capabili să aprecieze ceea ce a făcut Victor Ponta pentru această ţară. Ne vrem priministrul înapoi! A demisionat din dezamăgire, din supărarea că este pus la zid şi atacat de oportunişti în cel mai tragic moment posibil. Sunt o persoană simplă, tânără, la fel ca toţi cei din piaţă, dar îmi doresc stabilitate, echilibru, îmi doresc ca toţi oamenii capabili şi buni să nu mai fie înlăturaţi pentru a face loc hoţilor!!! "Piaţa" nu reprezintă dorinţa poporului român, suntem milioane de oameni, nu câteva mii. Să ieşim şi noi în stradă, pe data de 21 noiembrie, la Piaţa Victoriei şi să demonstrăm că deşi am avut demnitatea şi respectul faţă de familiile îndoliate şi de victimele noastre să nu protestăm în aceste grele momente, să ne trăim durerea în linişte, avem un cuvânt greu de spus, îl susţinem pe omul care a făcut cel mai mult pentru ţara asta în ultimii 26 de ani şi să îi arătăm că oamenii îl apreciază şi îi mulţumesc pentru efortul depus, pentru toată lupta grea pe care a dus o împotriva sistemului. Nu ştiu dacă mai poate deveni premier acum, dar haideţi să încercăm măcar să îl facem să ne promită că va candida din nou, că nu va lăsa România de izbelişte şi că se va întoarce să repare şi să echilibreze această ţară, el este singurul care a reuşit şi va reuşi. Faceţi acest efort, nu rămâneţi în casă, nu mai suport să văd că "vocea României" este reprezentată doar de câteva mii de protestatari care nu au nici un ţel, care de fapt nu ştiu ce vor şi care au reuşit să destabilizeze ţara!!!! Şi haideţi să deschidem ochii şi celor de la PSD să înţeleagă că oamenii îl apreciază şi au votat pentru Victor Ponta şi acesta trebuie să revină cât mai repede acolo unde îi este locul! Condoleanţe familiilor îndoliate, eu un student la drept îmi cer scuze în numele românilor că anumite persoane au profitat de durerea lor, le doresc multă sănătate şi putere celor ce luptă în spitale şi apropiaţilor acestora! Respect Victor Ponta, Raed Arafat, domnul ministru Bănicioiu, tuturor medicilor şi tuturor oamenilor care au înţeles ce înseamnă această tragedie, care au fost îndureraţi şi solidari cu victimele!“

Apelul tinerei însă a fost luat în seama mai mult de internauţii puşi pe glume, care au creat cele mai inventive bancuri la adresa lui Ponta. Redăm câteva dintre cele mai amuzante.

- Fraţilor, nu fiţi proşti! Acest eveniment este făcut de SRI care ne-a dat cu raze psihiotice ca să scriem aici şi să facă printscrinuri şi să ne şantajeze cu ele apoi!! Trebuie să scrieţi următorul text ca să nu vă pedepsească apoi pentru că este ilegal să vă pedepsească dacă aveţi acest text: „Declar că toate comentariile mele la acest evenimet au fost făcute sub influenţa razelor psihiotice şi prin urmare nu sunt izvorâte din conştiinţa mea ci din efectul NOCIV al razelor. Îmi retrag toate comentariile făcute sub influenţa razelor psihiotice, mai puţin cele făcute cu bună ştiinţă, şi nu permit Facebook sau SRI sau SIE sau alte instituţii ale statului să folosească aceste comentarii împotriva mea, şi cer ca acestea să intre sub legea 2012/71, articolul 4 punctul 2 al legii.

- Dragi români. Am informaţii din surse clare că acest eveniment este atacat psihotropic de trădătorii băsişti. Atacurile psihotropice sunt foarte periculoase şi ei vor să n-e deZbine. Trebuie s-ă rămânem uniţi şi s-ă ne rugăm. Doamne ajută!

- Huooooooo băsiştilor lă-sa-ţine în pace cel mai alb prem-ier şi imac-ulat nu v-a mai bate-ţi joc de iel. Iel ieste cel mai bun representant al româniei şi la Merkiel ieste ciudă. Huooooooo băsişti-lor plecaţi şi lă-sa-ţine în pace sufletul şi inima şi raţiunea noastră omul cel mai pur care nu a furat nimic cum a furat toţi. Domnu Ponta nu putem trăi fără Măria ta haide vino înapoi. ......vi-no la mine să fiu iar cu tine!

- Nu va supăraţi, Antena 3 e aici? 

- Alături de Victor, dar şi de Viorel!

- Sânt alăturea de domnul Vuitton Ponta pentru că îmi place cum dansează cu Daciana la emisiunea „Demisionez pentru tine“, şi pentru că se mişcă bine, din poané, şi are permis categoria B, obţinut la „Şcoala Ajutătoare de Copiloţi“ din Teleorman. Sânt pentru ca să nu-l uităm niciodată, că a făcut mult bine la mulţi oameni din partid, şi ei nu au reuşit să-i cîştige alegerile de anul trecut. Victor Pofta este un român adevărat, intelectual ortodox din tată-n fiu, cu plagiat obţinut în ţară, nu în străinătate, ca alţi copii de bani gata care au uitat de unde au furat părinţii lor.

- Avem autocar şi la Văscăuţi? S-au cineva să ne combinăm la maşină să mergem să îl punem pe domnul Ponta unapoi?

- Atenţiune! Printre cei care participă la eveniment vor fi şi băsişti. Nu vă lăsaţi păcăliţi de ei. Dacă îi vedeţi, vă recomandăm să chemaţi miliţia sau geandarmeria să-i aresteze. Aceştia sunt uşor de recunoscut, mai jos aveţi o poză cu un băsist tipic. Duamne ajută la toata lumea!

image

- E timpul să ne facem vocea auzită! să strigăm toţi: vrem cofetărie, nu monarhie!

- Atenţie, vă rog! Nu este nevoie să veniţi cu pancarte cu mesaje la protest. Este de ajuns să scrie unul singur, restul copiem de la el şi ne semnăm cu numele noastre, fiecare. Economisim timp în care l-am putea susţine pe Domnu-l Ponta.

- Susţin Victor Ponta, vlăstar al Neamului Românesc, răzeş al plaiurilor valahe şi singurul conducător adevărat de la Decebal încoace! Masonii, jos labele de pe premierul nostru!!!!!

- Abia joi 21 noiembrie?! Acest grup nu-l iubeşte pe Victor Ponta suficient! Păi, până atunci ce facem?! Cum trăim noi 21-11=10 zile fără Victor Ponta premier?! Mă duc pe grupul care face protestul mâine. Auzi, ZECE ZILE de întuneric şi incompetenţă. Să vă fie ruşine, băsiştilor! Unde eraţi voi când domnul Ponta era dat jos? Vi se tăiase internetul? Eraţi la grătar? Chefuiaţi când cel mai bun premier postdecembrist era mazilit de către nişte tineri fără minte? Ruşine! De trei ori ruşine! Adică încă o ruşine! Dacă chiar îl iubeam, cum ne lăudăm acum (TARDIV!), ieşeam zilnic câte 50.000 în stradă, în timpul mandatului domniei sale, pentru a-i celebra conducerea şi pentru a-i mulţumi pentru tot ce face pentru noi. Lansam lampioane cu chipul său, purtam toţi girofaruri pe cap în cinstea domnilor Oprea şi Calafat şi ne lăsam toţi mustaţa mare (inclusiv femeile) în semn de omagiu pentru domnul Liviul Dragnea. Orice zi cu Victor Ponta prim-ministru a fost o bucurie, o sărbătoare a neamului românesc, şi trebuia tratată ca atare. Din păcate, aşa e omul: nu are înţelepciunea de a aprecia ce are până nu pierde acel ceva. Şi omul ca omul, DAR MAI ALES BĂSISTUL!

- Important! Cetăţenii din Sectorul 4 care doresc să participe trebuie să vină cu două ore mai devreme pentru a avea timp să-l punem înapoi şi pe domnul Piedone. Dacă aveţi pe acasă macarale, basculante etc. vă rugăm să le aduceţi, orice ajutor e de folos.

- N-u vă supăraţ, banii de unde se iau după protest? Trebuie s-ă dă-m vreun buletin, c-eva, sau e p-e încredere? Doamneajută.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite