Ziua Porţilor Deschise la Ministerul de Interne: Aproape 5000 de persoane au vizitat sediul instituţiei şi expoziţia cu tehnică de intervenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
porti deschise MAI

Aproape 5000 de părinţi şi copii au vizitat Ministerul Afacerilor Interne de Ziua Porţilor Deschise, organizată luni, 30 mai, potrivit Jandarmeriei Române.

Copiii au putut vizita sediul Ministerului Afacerilor Interne, precum şi expoziţia din faţa instituţiei, unde au fost instalate mijloace de transport folosite la intervenţii. Cei mici au putut vedea o coborâre în rapel de la înălţime şi au cunoscut câinii poliţişti care participă la acţiunile structurilor MAI.

"Am avut un joc de roluri intitulat “ministru pentru o zi” în care, în mod simbolic, un copil a preluat comanda Ministerului Afacerilor Interne. Cei mici şi-au întâlnit eroii, au descoperit din tainele profesiei de poliţist, jandarm, pompier, au aflat poveştile din spatele tuturor uniformelor structurilor Ministerului de Interne şi au făcut parte din lumea lor, chiar şi pentru o zi", a transmis, printr-o postare pe Facebook, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite