Ziua lor lipseşte din calendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Oprişcan împlineşte anul acesta 54 de ani
Nicolae Oprişcan împlineşte anul acesta 54 de ani

Peste 12.000 de români îşi serbează ziua doar o dată la patru ani. Cei născuţi la 29 februarie se consideră norocoşi, speciali.

Inginerul Nicolae Oprişcan împlineşte anul acesta 54 de ani, dar până acum şi-a aniversat ziua de naştere la 29 februarie, aşa cum scrie în buletin, doar de 13 ori. „Toată lumea e mirată şi mă întreabă: cum, chiar pe 29 eşti născut? Incredibil!", spune râzând Nicolae.

Claudiu Giorson Belecciu din Constanţa e născut la 29 februarie, în anul 1972. E un artist nonconformist, modelează nisipul. Anul acesta împlineşte 38 de ani şi nu-i pasă că 29 februarie nu se găseşte în calendarul din 2010. „Ziua mea poate fi în fiecare zi, dacă am bani în buzunar", spune Claudiu.

Gabriela Bartock s-a născut tot pe 29 februarie, dar în anul 1992, aşa că şi-a sărbătorit ziua de naştere până acum doar de patru ori. Anul acesta face majoratul, însă, conform calendarului, nu va fi ziua ei. „O serbez pe 28. Întotdeauna m-am simţit specială pentru că sunt născută pe 29 februarie", spune tânăra. „Cei născuţi în această zi sunt unici şi speciali. Ei au un aer absolut ciudat de tinereţe, indiferent de vârsta pe care o au.

Sunt copilăroşi, iubesc satisfacţiile simple. Nu sunt excentrici, sunt atraşi de profesiunile care au legătură cu grijile oamenilor", explică numerologul Milena Farcaş. Specialistul spune că oamenii născuţi la 29 februarie sunt buni colegi de serviciu şi parteneri de viaţă, dar nu sunt născuţi pentru a fi lideri.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite