Zece persoane rănite după ce microbuzul cu care călătoreau s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul, care s-a soldat cu zece răniţi, s-a petrecut în apropierea localităţii Târgu Jiu. Potrivit primelor informaţii, o maşină i-a tăiat faţa microbuzului, autovehiculul pentru transport în comun fiind izbit cu putere şi răsturnat pe marginea drumului.

Zece persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs la marginea municipiului Târgu Jiu, după ce microbuzul cu care circulau a fost lovit din lateral de un autoturism, la ora transmiterii ştirii mai multe echipaje de ambulanţă fiind la faţa locului.

Mai multe echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj sunt prezente la locul accidentului pentru a descarcera persoanele aflate în microbuz şi a le transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Din primele evaluări ale medicilor de pe ambulanţe, nu există persoane foarte grav rănite, însă au nevoie de asistenţă medicală, astfel că vor fi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu..

Circulaţia este blocată între Târgu Jiu şi Târgu Cărbuneşti până la definitivarea cercetărilor pe care Poliţia le face la faţa locului.

Potrivit primelor date ale poliţiştilor, accidentul s-a produs la marginea municipiului Târgu Jiu, după ce microbuzul de transport persoane ar fi fost lovit din lateral de un autoturism.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite