Zboruri către „Letiţia”. Compania Vola o ironizează pe eurodeputata Maria Grapini

Zboruri către „Letiţia”. Compania Vola o ironizează pe eurodeputata Maria Grapini

Grapini

Compania de rezervări aeriene Vola o ironizează miercuri pe Maria Grapini după ce eurodeputata a inventat o ţară cu numele „Letiţia” într-o postare pe Facebook. Potrivit companiei una dintre cele mai populare atracţii turistice în Letiţia este petrecerea unei zile în închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o zi în urmă, europarlamentarul Maria Grapini într-o postare pe Facebook, inventase o ţară nou „Letiţia”, fapt ironizat de compania de rezervări aeriene Vola.

„Câţiva eurodeputaţi inimoşi din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiţia, discută cum să salveze transportul internaţional pentru ţările din est”, a scris Maria Grapini pe pagina personală de Facebook. 
 
Vola a publicat pe contul său de Facebook o listă cu 7 lucruri interesante despre ţara imaginară cu capitala la Rigla (trimitere la Letonia – Riga).
 
Postarea Vola.ro:
 
Lucruri interesante despre Letiţia şi locuitorii săi:
 
1. Are tot ce doreşti să găseşti la o ţară de poveste: râuri, cascade, mii de lacuri, păduri întinse şi verzi şi multe plaje.
2. Oamenii îşi iubesc atât de mult capitala (Rigla), încât o numesc Parisul din Nord.
3. Are 4 parcuri naţionale, 42 de parcuri naturale, 260 de rezervaţii naturale, 355 de monumente naturale, 24 micro rezervaţii şi o biosferă. Toate protejate prin lege.
4. În această ţară, media înălţimii femeilor este de 1,70 m. Sunt foarte înalte şi foarte frumoase, cu trăsături de fotomodele. Imaginaţi-vă meciurile de baschet cum or fi!
5. Jākobs Jufess a fost originar de acolo. Prin anul 1870 a fost rugat să facă o pereche de pantaloni pentru un tăietor de lemne. Să fie ceva trainic. Aşa au apărut jeanşii.
6. Una dintre cele mai populare atracţii turistice? Să petreci o zi în închisoare!
7. Au o companie aeriană care a avut ideea, la un moment dat, să-i pună pe pasageri să îşi facă singuri de mâncare în avion.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările